“Μπέρδεμα” στη Ν.Δ από τις παραιτήσεις Μεϊμαράκη και Ασημακοπούλου!- Ποιοι είναι οι επιλαχόντες

Ανατροπή και μάλιστα εξαιρετικά παράξενη πολιτικά, αναμένεται να προκαλέσει στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ η απόφαση του Βαγγέλη Μειμαράκη και της Αννας – Μισελ Ασημακοπούλου να μην κάνουν χρήση της τροπολογίας που μόλις ψηφίστηκε και να παραιτηθούν, προκειμένου να συμμετάσχουν στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος τους!

Κι αυτό διότι αν επιμείνουν στην απόφαση τους να παραιτηθούν από την έδρα τους στη Β’ Αθηνών οι επιλαχόντες – σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών του Σεπτεμβρίου 2015, είναι ο Αργύρης Ντινόπουλος, ακολουθεί στη δεύτερη θέση η υποψήφια στο Βόρειο Τομέα Ζωή Ράπτη (του Γεωργίου) και τρίτος ο πρώην υπουργός και δημοσιογράφος Γιάννης Μιχελάκης!

Πιθανολογείται όμως οτι ο Αργύρης Ντινόπουλος δεν θα δεχθεί την έδρα, δεδομένου οτι είναι υποψήφιος δήμαρχος Βριλησσίων, με αποτέλεσμα οι δυο έδρες να καταλήξουν σε Ράπτη και Μιχελάκη… Οπου σημειωτέον ο τελευταίος εχει ασκήσει έντονη κριτική στην ηγεσία του κόμματος! Ιδωμεν λοιπόν!

Ας σημειωθεί ότι για τον Γιάννη Μιχελάκη, όταν προέκυψε η δικαστική απόφαση εναντίον του για υπόθεση δωροδοκίας, στελέχη της Ν.Δ διατείνονταν πως έχει διαγραφεί, κάτι που είχε διαψεύσει ο πρώην βουλευτής.

Πηγή: enimerosi24.gr

About Author