Κινδυνεύει να χάσει το μάτι του – Καταγγέλλει απρόκλητη αστυνομική βία, έξω από το ΟΑΚΑ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μία απίστευτη καταγγελία που έγινε σε ΜΜΕ διερευνά πλέον η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, σύμφωνα με την οποία ένας 31χρονος που είχε βρεθεί στον ποδοσφαιρικό αγώνα της Κυριακής στο ΟΑΚΑ μεταξύ Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, δέχτηκε χτυπήματα από άντρες των ΜΑΤ, με αποτέλεσμα να καταλήξει στον Ερυθρό Σταυρό και να κινδυνεύει να χάσει την όρασή του από το ένα του μάτι.

Ο ίδιος σύμφωνα με όσα καταγγέλλει, έπεσε θύμα απρόκλητης επίθεσης, όταν λόγω των δακρυγόνων άρχισε να αποχωρεί ο κόσμος μαζικά και μαζί τους και εκείνος με τον γιο του και κάτι φίλους του. Την επίθεση όπως φέρεται να ισχυρίστηκε την δέχτηκε όταν καθώς βοηθούσε έναν ανάπηρο, ζήτησε από τους αστυνομικούς να σταματήσουν την χρήση χημικών και τότε τον χτύπησαν.

Στην Αστυνομία υποστηρίζουν ότι δεν είχαν δεχτεί έως σήμερα σχετική καταγγελία και πως μετά την δημοσιοποίηση αυτής, θα λάβουν κατάθεση από τον συγκεκριμένο άντρα για να διερευνηθεί τι ακριβώς έχει συμβεί και αν βεβαίως υπάρχουν ευθύνες να αποδοθούν.

ΠΗΓΗ: news247.gr

Share.

About Author