Η Μπέτυ Μπαζιάνα με ανανεωμένη εμφάνιση έκλεψε τις εντυπώσεις στην υποδοχή Μοράλες (εικόνες)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Αλέξης Τσίπρας, καλωσορίζοντας τον Έβο Μοράλες στην εκδήλωση για την επίσκεψη του Προέδρου της Βολιβίας στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος σημείωσε πως είναι σπάνιες οι φορές που επισκέπτεται την Ευρώπη. “Ειναι μεγάλη η χαρά μου και η συγκίνησή μου να καλωσορίζω στη χώρα μας τον Πρόεδρο του Πολυεθνοτικού Κράτους της Βολιβίας, τον Έβο Μοράλες. Θέλω να τον ευχαριστήσω” είπε ο πρωθυπουργός.

«Συμβιβαστήκαμε, αλλά μειώσαμε την φτώχεια, την ανεργία και αποκτούμε την κυριαρχία…
Μια επίσκεψη που γίνεται σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο για τη διεθνή πολιτική κατάσταση και τη γεωπολιτική σκακιέρα» δήλωσε Αλέξης Τσίπρας.

«Χαιρετάμε ιδιαίτερα τον αδελφό Αλέξη Τσίπρα» είπε από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Βολιβίας Έβρο Μοράλες και ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους».

Η παρέμβαση και οι πληροφορίες που μας έδωσε ο πρωθυπουργός ήταν σαν να μίλησε για την Βολιβία» πρόσθεσε ο κ. Μοράλες μιλώντας για τα κινήματα στη χώρα του.

Η κυρία Μπαζιάνα εμφανίστηκε με διαφορετική εμφάνιση, έχοντας τα μαλλιά της ίσια.

Στην εκδήλωση παρούσα ήταν και η σύντροφος του πρωθυπουργού, Μπέτυ Μπαζιάνα ενώ από πολιτικούς παρόντες ήταν ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, Γιάννης Ραγκούσης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Λούκα Κατσέλη.

 

Share.

About Author