“Ανάβει φωτιές” στη Ν.Δ η πιθανή τοποθέτηση της Κατερίνας Μάρκου στο ευρωψηφοδέλτιο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το ενδεχόμενο να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ημέρες ορισμένα ακόμη ονόματα υποψηφίων με τη Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές εξετάζει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης.

Οριστικές αποφάσεις δεν έχουν ακόμη ληφθεί και ενδεχομένως να εξαρτηθούν και από την επικαιρότητα καθώς αυτές οι σκέψεις υπήρχαν στο Μοσχάτο από την περασμένη εβδομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι επίσημα έχει ανακοινωθεί πως από τις λίστες των εθνικών εκλογών μεταπηδούν στο ευρωψηφοδέλτιο, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης, η τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής Άννα- Μισέλ Ασημακοπούλου (την υποψηφιότητα της για την ευρωβουλή είχε ανακοινώσει ο ίδιος ο κ.Μητσοτάκης σε εκδήλωση) και η προερχόμενη από το Ποτάμι βουλευτής Κατερίνα Μάρκου.

Η πιθανότατη υποψηφιότητα της τελευταίας, ωστόσο, προκαλεί εσωτερικές αντιδράσεις στη Ν.Δ, καθώς θεωρείται προνομιακή αντιμετώπιση να ενταχθεί στο ευρωψηφοδέλτιο μια βουλευτής που άλλαξε κόμματα (ΔΗΜΑΡ,Ποτάμι, ανεξάρτητη,Ν.Δ) και χωρίς να έχει επιδείξει ιδιαίτερο κοινοβουλευτικό έργο να διεκδικεί μια ιδιαιτέρων προνομίων έδρα στο Ευρωκοινοβούλιο.

 

Share.

About Author