Θεόφιλος Σεχίδης: Ποιος ήταν ο Έλληνας “Χάνιμπαλ” που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο (vid)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μέσα σε ένα διήμερο, ο Θεόφιλος Σεχίδης, που κρατείτο στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού και πέθανε σήμερα 12 Φεβρουαρίου μέσα στο ψυχιατρείο Κορυδαλλού, σκότωσε στις 8 Αυγούστου του 1996 τους γονείς, την αδελφή, τη γιαγιά και τον θείο του, γιατί -όπως έλεγε- “δεν μου αποκάλυπταν ποια ήταν η πραγματική μου μητέρα”.

Πέθανε ο Θεόφιλος Σεχίδης, ο μακελάρης της Θάσου

Το έγκλημα δεν έγινε γνωστό αμέσως. Η καταγγελία της θείας του που έμενε μόνιμα στο Βέλγιο, ότι είχε εξαφανιστεί ο σύζυγός της οδήγησε τις αρχές στο να ερευνήσουν την υπόθεση και να καταλήξουν στην ομολογία του Σεχίδη.

“Σκότωσα τα θύματά μου αμυνόμενος. Υπήρξε οικογενειακή συνωμοσία. Μου έκαναν ψυχολογικό πόλεμο επειδή ήξερα ότι ήμουν άλλης μάνας παιδί και δε μου έλεγαν την αλήθεια” είχε πει τότε, ισχυριζόμενος ότι τα θύματα, ένα προς ένα, του είχαν επιτεθεί και εκείνος δεν μπορούσε να κάνει τίποτα άλλο από να τα σκοτώσει.

Η ομολογία του Θεόφιλου Σεχίδη ολοκλήρωσε ουσιαστικά την έρευνα, αφού η αστυνομία δεν κατάφερε ποτέ να εντοπίσει τις σωρούς και των πέντε συγγενών.

Το Κακουργοδικείο Καβάλας τον καταδίκασε σε πέντε φορές ισόβια κάθειρξη, μία για κάθε θύμα. Αυτή ήταν και η μοναδική δίκη που διεξήχθη, αφού ο καταδικασθείς απέσυρε την έφεση που είχε ασκήσει κατά της απόφασης.

Share.

About Author