“Έκρηξη” Σοφίας Ζαχαράκη: “Είναι δυνατόν να αγνοείτε την προσπάθεια να διώξουμε τον ΣΥΡΙΖΑ;”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το περιστατικό σύμφωνα με το ethnos.gr καταγράφηκε στην εκδήλωση κοπής πίτας της ΝΟ∆Ε Κέρκυρας όπου η ΝΔ στηρίζει τη Μερόπη Υδραίου, για τον τοπικό δήµο. Η υπεύθυνη γυναικών της «γαλάζιας» νοµαρχιακής σηκώθηκε για να προαναγγείλει την προσκεκληµένη από την Αθήνα.

«Υποδεχόµαστε τη Σοφία Ζαχαράκη στο βήµα. Στο σηµείο αυτό, θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον συναγωνιστή και υποψήφιο δήµαρχο Κέρκυρας Γιάννη Τρεπεκλή, καθώς η βασιλόπιτα της οργάνωσης αποτελεί δική του προσφορά» είπε η εν λόγω κυρία, προκαλώντας την «έκρηξη» της Σοφίας.

Ο λόγος δεν ήταν άλλος από την αβάντα που επεφύλαξε η ΝΟ∆Ε στον «αντάρτη» Τρεπεκλή. Η Ζαχαράκη παράτησε τις σηµειώσεις που είχε ετοιµάσει για τον χαιρετισµό της και άρχισε µια τελείως διαφορετική οµιλία από αυτήν που είχε προγραµµατίσει.

«Είναι δυνατόν η χώρα να καίγεται, το κόµµα να ρίχνει όλες του τις δυνάµεις για να διώξει τον ΣΥΡΙΖΑ και εσείς µε ύφος τοπικού δερβέναγα να αγνοείται αυτήν την προσπάθεια; Τι πράγµατα είναι αυτά;» είπε, φανερά εκνευρισµένη.

Η Ν∆ αντιµετωπίζει τροµερό πρόβληµα µε τους «αντάρτες» της σε δήµους αλλά και περιφέρειες. Μάλιστα, από την Κέρκυρα πηγάζει και το πρόβληµα στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, καθώς η ΝΟ∆Ε του νησιού αρνείται να στηρίξει την επίσηµη υποψήφια της Ρόδης Κράτσα, στηρίζοντας τον Κερκυραίο Σπύρο Σπύρου…

ΠΗΓΗ: ethnos.gr

Share.

About Author