“Αδειάζει” τον Άδωνι η Ντόρα: “Βεβαίως και θα αποκαλώ τη γειτονική χώρα Βόρεια Μακεδονία”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Εγώ βεβαίως και θα αποκαλέσω τη γειτονική χώρα Βόρεια Μακεδονία. Από τη στιγμή που κατοχυρώνεται δια της συμφωνίας έτσι θα την αποκαλώ. Αυτό που δεν θα κάνω είναι να αποκαλέσω τον Ζόραν Ζάεφ “Μακεδόνα πρωθυπουργό”, θα τον αποκαλώ πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας”.

Με αυτή τη δήλωση έστειλε σαφές μήνυμα, μιλώντας στο news247Radio, εναντίον όσων είπε πρόσφατα ο αντιπρόεδρος του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης αλλά και άλλα στελέχη (Κώστας Κυρανάκης).

“Δεν εκφράζουν τη θέση της Ν.Δ αυτοί που λένε τέτοια πράγματα. Είμαι σαφής”, είπε χαρακτηριστικά.

“Η Ν.Δ είναι μεγάλο κεντροδεξιό κόμμα. Είναι η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη”, τόνισε, συμφωνώντας με τις δηλώσεις του Νίκου Δένδια και λαμβάνοντας σαφείς αποστάσεις από άλλες αναφορές. “Η ν.Δ πρέπει να συνδυάσει απόψεις αλλά οφείλει να τις συνδυάσει για να καλύψει τον ιδεολογικό χώρο που θέλει να καλύψει”.

Σαφής ήταν και η θέση της, με έκφραση απαξίωσης, για τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Μπογδάνου για την ΕΡΤ.

“Η Ν.Δ είναι βαθιά φιλελεύθερο κόμμα, αυτά είναι αηδίες. Την κριτική στην ΕΡΤ θα την κάνουμε, θέλω να δω μια πραγματικά δημόσια τηλεόραση. Να διαφωνεί κάθε σχολιαστής και να κάνει κριτική και στην κυβέρνηση. Αυτό περιμένω από τη δική μου κυβέρνηση. Εγώ είχα διαφωνήσει και όταν έκλεισε η ΕΡΤ. Η χώρα χρειάζεται ανοιχτή και δημοκρατική δημόσια τηλεόραση και όχι το όργιο προπαγάνδας που βλέπουμε σήμερα. Είναι κωμικό αυτό που βλέπω το απόγευμα στην ΕΡΤ (σ.σ εννοεί προφανώς την εκπομπή της Κατερίνας Ακριβοπούλου). Έχω δικαίωμα κριτικής”.

Share.

About Author