Ν.Δ.: Ασύλληπτη δήλωση του κ. Πολάκη για τη γρίπη, εκφράζει την αναισθησία της κυβέρνησης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Την έντονη αντίδραση της Ν.Δ.προκάλεσαν οι δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη για τους 39 νεκρούς από τη γρίπη.

“Ο κ. Πολάκης είναι ο καθρέφτης του κ. Τσίπρα. Η ασύλληπτη δήλωσή του απηχεί πλήρως την αναισθησία αυτής της κυβέρνησης ακόμη και για την απώλεια ανθρώπινων ζωών. Η μόνη καταστροφή γι αυτούς είναι η απώλεια της καρέκλας” αναφέρει ειδικότερα η αξιωματική αντιπολίτευση σε ανακοίνωση τής.

Υπενθυμίζεται ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας ερωτηθείς για τα θύματα της γρίπης την Κυριακή στο δελτίο ειδήσεων του Kontra , απάντησε: “Fake news και καταστροφολογία στη δημόσια Υγεία δεν είναι ανεκτά. Να μιλήσουμε με αριθμούς γιατί οι αριθμοί δίνουν τις απαντήσεις. Το τελευταίο διάστημα ζούμε μια κατάσταση που οτιδήποτε γίνεται χρησιμοποιείται από την αντιπολίτευση και δυστυχώς από μια μεγάλη μερίδα των Μέσω Ενημέρωσης για να παράξουν έναν φόβο, μια καταστροφής στα πλαίσια συγκροτημένης αντιπολιτευτικής διάθεσης”.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον αριθμό των νεκρών από γρίπη τα προηγούμενα χρόνια υποστηρίζοντας ότι είναι εποχιακό φαινόμενο που συμβαίνει κάθε χρόνο.

Δήλωσε επίσης μεταξύ άλλων: “Ζούμε μια έξαρση της επιδημικής γρίπης, με την πλειοψηφία των στελεχών να είναι Η1Ν1. Δεν είναι η ήπια περυσινή χρονιά ή η χρονιά του 2012-2013 που επίσης ήταν ήπια, είναι λίγο πιο ισχυρό το στέλεχος. Αλλά δεν είναι και καμία καταστροφή, για να μην τρελαθούμε δηλαδή κιόλας”.

ΠΗΓΗ: news247.gr

Share.

About Author