Καμμένος: Δεν υπάρχει θέμα εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση – Απορρίφθηκε πρόταση για αποχώρηση

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πάνος Καμμένος φέρεται να ζήτησε από τα μέλη της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ δέσμευση για αποχώρηση από την κυβέρνηση, αλλά δεν την έλαβε. Τα περισσότερα μέλη της Κ.Ο. είτε διαφώνησαν, είτε απέφυγαν να δεσμευτούν. Ο Π. Καμμένος φέρεται να δήλωσε στους βουλευτές ότι «δεν θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης, αλλά δεν θέλω να πέσει η κυβέρνηση».

Στην συνεδρίαση συμμετείχαν όλοι οι βουλευτές, εκτός από την υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά που λείπει στο εξωτερικό, καθώς κι ο εξωκοινοβουλευτικός υφυπουργός Μεταφορών Νίκος Μαυραγάνης.

Παρασκήνιο: Το “bullying” στον Κόκκαλη και τα κλάματα του Καμμένου

Οι δηλώσεις και το tweet Καμμένου

Εξερχόμενος ο Πάνος Καμμένος, είπε ότι θα αναβληθεί η συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, μέχρι να οριστικοποιηθεί η κατάσταση στην ΠΓΔΜ. Υπό αυτή την έννοια και εν αναμονή εξελίξεων στη γειτονική χώρα, βρίσκεται και σε «διαρκή συνεδρίαση» η ΚΟ των ΑΝΕΛ.

Ο κ. Καμμένος εκτίμησε ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα υπάρξουν εξελίξεις σήμερα στη γειτονική χώρα, καθώς όπως, μεταξύ άλλων, σημείωσε «αλλάζουν συνέχεια τις τροπολογίες».

Ερωτηθείς, πάντα υπό την προϋπόθεση οριστικοποίησης της κατάστασης στην ΠΓΔΜ, αν θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, απάντησε πως «όλα θα γίνουν».

Ακόμα ο κ. Καμμένος αναβάλλει την αποψινή του συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό, ενώ κατέστησε σαφές πως ό,τι «κυκλοφορεί» στο Διαδίκτυο και αφορά τον ίδιο και τους ΑΝΕΛ «δεν ισχύουν».

Π. Καμμένος: Βγάλτε φωτό για να μη βγάζετε σενάρια

Βγάλτε φωτό για να μη βγάζετε σενάρια είπε προς τους φωτορεπόρτερ ο Π. Καμμένος κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης λήψης φωτογραφιών πριν από την έναρξη της συνεδρίασης της ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Απευθυνόμενος δε στον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Β. Κόκκαλη, είπε «είπαν ότι ήσουν για καφέ» (σ.σ.: στην αναβληθείσα συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ, την Τετάρτη).

«Η μόνη διαφορά μας στη κυβέρνηση συνεργασίας είναι το όνομα της Μακεδονίας»

«Η μόνη διαφορά μας στη κυβέρνηση συνεργασίας είναι το όνομα της Μακεδονίας. Τα υπόλοιπα λύνονται κοινοβουλευτικά. Θέμα εμπιστοσύνης δεν υπάρχει εκτός αν αυτή συνδεθεί με την συμφωνία των Πρεσπών όπου θα ληφθούν οι αποφάσεις των οργάνων των ΑΝΕΛ και θα ενημερώσω τον πρωθυπουργό», αναφέρει ο Πάνος Καμμένος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

 

Share.

About Author