Δικαίωση του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου στη διαμάχη με τους δύο γιους του

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Απόφαση σε βάρος των αδελφών Αγγελόπουλων, οι οποίοι ζητούσαν να τεθεί σε δικαστική συμπαράσταση ο πατέρας τους, Κωνσταντίνος, εξέδωσε το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας. Σύμφωνα με πληροφορίες του news247.gr το δικαστήριο εξέδωσε χθες την υπ’ αριθμ. 123/2019 απόφασή του με την οποία απέρριψε τις προσφυγές των αδελφών Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλων.

Φέρεται μάλιστα να κατέληξε στην κρίση πως δεν θα πρέπει να οριστεί νέος δικαστικός συμπαραστάτης για τον πατέρα τους, Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο, αλλά την ιδιότητα αυτή θα συνεχίσει να έχει ο ανεξάρτητος πραγματογνώμονας καθηγητής Νικόλαος Σκαρμέας.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι έχει εκδοθεί ακόμα μία τουλάχιστον απόφαση με την οποία δεν γίνονται δεκτές ούτε οι ενστάσεις κατά του καθηγητή Νικ. Σκαρμέα, τον οποίο οι αδελφοί Αγγελόπουλοι είχαν κατηγορήσει κατά τη συζήτηση για μεροληψία.

Να σημειωθεί πάντως πως πηγές αναφέρουν πως το σκεπτικό των αποφάσεων αναμένεται να γνωστοποιηθεί σήμερα και στις δύο πλευρές και κατ’ επέκταση ακόμη δεν είναι γνωστές οι λεπτομέρειες των δικαστικών κρίσεων, ούτε και τί ήταν αυτό που πδήγησε το Μονομελες Πρωτοδικείο της Αθήνας στην απόρριψη των σχετικών αιτήσεως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ

Share.

About Author