anatropinews.gr

Ο Κέβιν Σπέισι σπάει τη σιωπή του και προκαλεί σεισμό στο House of Cards και το διαδίκτυο

Έτοιμος να επιστρέψει δριμύτερος στον ρόλο του Φρανκ Άντεργουντ, κεντρικού ήρωα της δημοφιλούς σειράς του Netflix “House of Cards” δηλώνει ο ηθοποιός Κέιβιν Σπέισι, ο οποίος έσπασε την πολύμηνη σιωπή του με ένα διφορούμενο βίντεο που ανήρτησε στα social media.

Είναι η πρώτη ανάρτηση μετά την θύελλα που «σήκωσαν» οι αποκαλύψεις εναντίον του για σεξουαλική παρενόχληση – ενώ χθες μόλις ανακοινώθηκε ότι ο Σπέισι πρόκειται να διωχθεί ποινικά για μια σεξουαλική επίθεση εναντίον ενός εφήβου, τον Ιούλιο του 2016, κοντά στη Βοστόνη.

Στο βίντεο (με τίτλο “Let me be Frank”, όπου εμμέσως πλην σαφώς ζητά να αποδεχτεί το κοινό την ειλικρίνειά του)”υποδύεται” τον Άντεργουντ, και μέσα από υπονοούμενα αφήνει να εννοηθεί ότι ο “ήρωας” είναι ακόμα ζωντανός και ότι όσα λέγονται εναντίον του είναι ψέμματα. «Είδατε τον θάνατό μου. Με είδατε όμως να πεθαίνω»;

Αναλυτικά στο βίντεο λέει:

«Ξέρω τι θέλετε. Ω, σίγουρα, μπορεί να προσπάθησαν να μας χωρίσουν, αλλά αυτό που έχουμε είναι πολύ δυνατό, πολύ ισχυρό. Άλλωστε έχουμε μοιραστεί τα πάντα εσείς κι εγώ. Σας είπα τα πιο βαθιά κρυμμένα και τα πιο σκοτεινά μυστικά μου. Σας έδειξα ακριβώς για τι είναι ικανοί οι άνθρωποι. Σας σόκαρα με την ειλικρίνειά μου, αλλά κυρίως σας προκάλεσα και σας έκανα να σκεφτείτε. Και με εμπιστευτήκατε, παρά το ότι ξέρατε ότι δεν έπρεπε. Οπότε δεν τελειώσαμε ό, τι κι αν λέει ο καθένας. Άλλωστε ξέρω τι θέλετε: την επιστροφή μου. Φυσικά κάποιοι τα πίστεψαν όλα και περίμεναν με ανυπομονησία να τα ομολογήσω. Πεθαίνουν να με ακούσουν να λέω ότι “όλα όσα ειπώθηκαν είναι αλήθεια” και ότι έπαθα ό,τι μου άξιζε. Δεν θα ‘ταν πολύ εύκολο να ήταν όλα τόσο απλά; Και εσείς και εγώ ξέρουμε ότι ποτέ δεν είναι τόσο απλά, ούτε στην πολιτική ούτε στη ζωή. Όμως δεν θα πιστεύατε τα χειρότερα χωρίς αποδείξεις, σωστά; Δεν θα σπεύδατε να βγάλετε συμπεράσματα χωρίς να υπάρχουν στοιχεία. Θα το κάνατε; Το κάνατε; Αποκλείεται, είστε πιο έξυπνοι από αυτό. Σε κάθε περίπτωση όλες αυτές οι υποθέσεις οδήγησαν σε ένα μη ικανοποιητικό τέλος. Σκεφτείτε πόσο πιο αξιομνημόνευτος θα μπορούσε να είναι ο αποχωρισμός μας…».

https://www.facebook.com/KevinSpacey/videos/236120497319049/

Read Previous

“Κράμερ εναντίον Κράμερ” στο Μαρούσι, ή, μήπως, μια βολική διαμάχη με άλλο στόχο;

Read Next

Δύο ηλικιωμένοι πέθαναν αγκαλιασμένοι στο Βόλο- Η ιστορία που ραγίζει καρδιές