Τετ α τετ Τζανακόπουλου- Ανδρουλάκη στο στούντιο της “Επόμενης Μέρας”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ένα ενδιαφέρον τετ α τετ είχαν ο υπουργός επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος με το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς και συγγραφέα Μίμη Ανδρουλάκη στο στούντιο της εκπομπής “Η Επόμενη Μέρα” με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο στην ΕΡΤ1.

Ο κ. Τζανακόπουλος ήταν προσκεκλημένος στο πρώτο μέρος της εκπομπής και απάντησε στις ερωτήσεις τους συντονιστή της εκπομπής και των δημοσιογράφων Αντώνη Δελλατόλα και Τάσου Παππά. Όταν έκλεισε ο πρώτος κύκλος και κατά τη διάρκεια του διαφημιστικού διαλείμματος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είδε τον Μίμη Ανδρουλάκη που περίμενε για τη δική του εμφάνιση στην εκπομπή και έσπευσε να του μιλήσει,

Εύχαρις ο Μίμης Ανδρουλάκης συζήτησε “στο πόδι” για λίγα λεπτά με τον κ. Τζανακόπουλο και φωτογραφήθηκαν μαζί. Αμέσως μετά ο συγγραφέας της “Νύχτας με πέντε φεγγάρια”( το τελευταίο βιβλίο του) έδωσε συνέντευξη στον Σεραφείμ Κοτρώτσο και μίλησε για το “στόρι” του βιβλίου αλλά και τις πολιτικές εξελίξεις, αποκαλύπτοντας τι είχε πει στον Αλέξη Τσίπρα το 2013 “προβλέποντας” ότι θα γίνει πρωθυπουργός.

Η συζήτηση με τον Μίμη Ανδρουλάκη στο βίντεο της εκπομπής (μετά το 00.58):

https://webtv.ert.gr/promo/11dek2018-i-epomeni-mera/

 

 

Share.

About Author