Τι έλεγε στο Politico ο Κ. Μητσοτάκης για “αυτονομιστικές ταραχές” στη Μακεδονία- Τι κατέθεσε στα πρακτικά της Βουλής ο Αλ. Τσίπρας (video)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τα γραπτά μένουν, και στην περίπτωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, γύρισαν και μπούμερανγκ…. κατά τη συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής και την κόντρα με τον πρωθυπουργό.

Ο πρόεδρος της ΝΔ στην ομιλία του επιχείρησε να διαψεύσει μια δήλωσή του προ μηνών στο Politico, την οποία μάλιστα είχε «κρύψει» η ΝΔ από το δελτίο Τύπου της. Η εν λόγω δήλωση είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων καθώς ο κ. Μητσοτάκης είχε κάνει λόγο περί αυτονομιστικών δυνάμεων στη Μακεδονία, τονίζοντας ότι είναι ικανές να προκαλέσουν περιφερειακές αναταραχές.

Στο δελτίο Τύπου που είχε εκδώσει η ΝΔ έλειπε το επίμαχο απόσπασμα, για ευνόητους λόγους. 

Έτσι όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από το βήμα της Βουλής χαρακτήρισε ως «fake news» την επίμαχη δήλωση, ο Αλέξης Τσίπρας, κατέθεσε στα πρακτικά της Βουλής το επίμαχο απόσπασμα από το περιοδικό Politico, όπου όπως είπε στον κ. Μητσοτάκη… «θα δείτε τη φράση που αποδίδετε σε εσάς. Χαίρομαι που λέτε ότι δεν την είπατε ποτέ», όπως σκωπτικά σημείωσε.

Η ΕΠΙΜΑΧΗ ΦΡΑΣΗ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ POLITICO

ΠΗΓΗ video: altsantiri.gr

 

Share.

About Author