anatropinews.gr

Δολοφονία φοιτήτριας: Η ομολογία και το βίντεο ντοκουμέντο (video)

Ενώπιον της ανακρίτριας ο 19χρονος Αλβανός και ο 23χρονος Ροδίτης που συνελήφθησαν και κατηγορούνται για τον βιασμό και την δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας, στη Ρόδο. Ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Παρασκευή. Στο Διδυμότειχο σε κλίμα οδύνης το τελευταίο αντίο από συγγενείς και φίλους στην Ελένη Τοπαλούδη.

Το βράδυ της Τρίτης ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου άσκησε ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και βιασμό στους δύο κατηγορούμενους για την δολοφονία της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη.

Νωρίτερα, ο 19χρονος είχε παραδεχτεί την εμπλοκή του στο έγκλημα, ομολογία βάσει της οποίας ασκήθηκε η δίωξη. Αντίθετα, ο δεύτερος συλληφθείς, ο 23χρονος Ροδίτης, αρνιόταν κατηγορηματικά κάθε ανάμιξη.

Με βάση πάντως την ομολογία του 19χρονου η δολοφονία έγινε στο εξοχικό σπίτι της οικογένειας του 21χρονου στη Λίνδο, λίγα χιλιόμετρα μακριά από την θαλάσσια περιοχή, όπου βρέθηκε η σορός της.

Κούγιας: Τους χάλασε τα σχέδια για “ερωτικό βράδυ”

Σε δηλώσεις του στον News 24/7 στους 88,6, ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας, είπε μεταξύ άλλων, ότι οι δύο νεαροί φαίνεται πως είχαν σχεδιάσει “ερωτικό βράδυ στο εξοχικό σπίτι ενός εξ αυτών”, με την κοπέλα να αρνείται, επιβεβαιώνοντας την ομολογία του 19χρονου για τον βιασμό της.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στις συνθήκες θανάτου της, σημειώνοντας πως όταν οι δράστες την έριξαν στο νερό, ήταν ακόμη εν ζωή.

Τον μαρτυρικό της θάνατο αποδεικνύουν και τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της, μιλώντας στο τηλεοπτικό σταθμό Star, αποκάλυψε ότι η άτυχη νεαρή μαρτύρησε στα χέρια των δολοφόνων της.

“Εκτός από το χτύπημα στο κεφάλι, υπάρχουν και άλλα ευρήματα που δείχνουν ότι την κακοποίησαν βάναυσα. Το συγκλονιστικό στοιχείο είναι ότι η κοπέλα ήταν ζωντανή όταν την πέταξαν στη θάλασσα. Αν την πήγαιναν στο νοσοκομείο, σήμερα θα ζούσε”, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ρόδου.

Ένα βίντεο από πρατήριο καυσίμων στην επαρχιακή οδό Ρόδου-Λίνδου προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Open TV και δείχνει το αυτοκίνητο με το οποίο μετέφεραν τη νεαρή φοιτήτρια.

Η 21χρονη Ελένη ήταν ακόμη ζωντανή και αυτό φέρεται να είναι το όχημα, με το οποίο την οδήγησαν οι δύο φερόμενοι ως δράστες στο εξοχικό του ενός, σύμφωνα με τις λιμενικές αρχές.

Read Previous

Νομικό φιάσκο ή εξίσωση για δυνατούς λύτες; – Οι παραδοξότητες στο “κύκλωμα Ριχάρδου”

Read Next

Νίκος Μπίστης: Το ΚΙΝ.ΑΛ σε σταυροδρόμι