“Ούτε ένας νεκρός στο Πολυτεχνείο”- Όταν εξοργίζεσαι με τον Λαγό αλλά ξεχνάς τον Άδωνι (video)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

«Ούτε ένας νεκρός στο Πολυτεχνείο», δήλωνε με στόμφο πριν από μερικά χρόνια- όχι, πάντως, τόσο, ώστε να έχει “θαφτεί” στη μνήμη ορισμένων-ο Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Σε μία προσπάθεια προπαγάνδας, ο σημερινός αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, χλεύαζε όσους τον κατηγορούσαν ότι αμφισβητούσε τους νεκρούς του Πολυτεχνείου.

«Είναι ο ιδρυτικός πολιτικός μύθος της ιδεολογικής ηγεμονίας της αριστεράς της Ελλάδας», είχε πει ντροπής ενώ συνέχισε επιμένοντας:

«Θέλω να σας πω και δημοσίως να το ξεκαθαρίζουμε επειδή δεν αντέχω τα παραμύθια: Δεν υπήρξε ούτε ένας νεκρός στο Πολυτεχνείο, ούτε ένας!»

Αρκετά ΜΜΕ μετέδωσαν τις προκλητικές δηλώσεις του βουλευτή του νεοναζιστικού μορφώματος της Χ.Α Γιάννη Λαγού στο ΚΟινοβούλιο. “Δεν υπήρξε νεκρός στο Πολυτεχνείο”, είπε, την παραμονή της επετείου τηε ηρωϊκής εξέγερσης των φοιτητών κατά της Χούντας.

Θα το περίμενε κανείς από ένα νοσταλγό της δικτατορία ςκαι εκ των υπαρχηγών του Νίκου Μιχαλολιάκου. Θα το περίμενε, όμως, ακόμα και από τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ; Της παράταξης που δια του ιδρυτή της Κωνσταντίνου Καραμανλή εγγυήθηκε την μετάβαση της χώρας από τη Χούντα στη Δημοκρατία; Του πολιτικού που αναγκάστηκε να καταφύγει στο εξωτερικό εξαιτίας της Χούντας; Θα συμφωνούσε ποτέ ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ότι δεν υπήρξε νεκρός στο Πολυτεχνείο και πως όλα αυτά ήταν ο “ιδρυτικός μύθος της Αριστεράς”;

Προφανώς όχι. Ούτε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ούτε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ούτε κανείς από τους επιγόνους του. Μέχρι τον Κυριάκο Μητσοτάκη που συνεχίζει να ανέχεται τις ακροδεξιές κορώνες του Άδωνι Γεωργιάδη, σε τέτοιο βαθμό, μάλιστα, που εξοβελίζει από την Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος τον Βαγγέλη ΜεΪμαράκη για να τοποθετήσει εκείνον!

“Κανένας νεκρός στο Πολυτεχνείο- Το παραμύθι του Πολυτεχνείου της Κόκκινης Χούντας”- Δηλώσεις Μιχαλολιάκου

 

Share.

About Author