Το fakenews του ΣΚΑΪ για Αχτσιόγλου και η έντονη αντίδραση του Υπ. Εργασίας (video)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Την έντονη αντίδραση του Υπουργείου Εργασίας προκάλεσε η παρουσίαση των δηλώσεων Αχτσιόγλου από τον τηλεοπτικό ΣΚΑΪ, ο οποίος άλλα έλεγε στην κάρτα και άλλα στο… “σούπερ”.  Έγραψαν λοιπόν στο «σούπερ» της συνέντευξης το εξής «Αχτσιόγλου: Δεν θα δοθούν αναδρομικά στους συνταξιούχους». Κάτι βέβαια που δεν προκύπτει πουθενά στις δηλώσεις της κ. Αχτσιόγλου.

Το όλο θέμα βέβαια προκάλεσε την αντίδραση του Υπ. Εργασίας το οποίο σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για αντιπολιτευτικές σκοπιμότητες που στόχο έχουν να διαστρεβλώσουν την αλήθεια, εφευρίσκοντας δηλώσεις που ποτέ δεν έγιναν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ διαστρεβλώνοντας, για μία ακόμη φορά, πλήρως την πραγματικότητα απέδωσε, με τίτλο στο δελτίο ειδήσεών του, φράση την οποία ουδέποτε είπε η Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου, σε σημερινή συνέντευξή της.

Συγκεκριμένα, ο τίτλος του σταθμού ανέφερε «ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ: ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ». Η συγκεκριμένη φράση ποτέ δεν ειπώθηκε από την Υπουργό Εργασίας στη συνέντευξή της στο ραδιόφωνο “News 247” την οποία χρησιμοποίησε ο ΣΚΑΪ.

Είναι προφανές ότι ο συγκεκριμένος τηλεοπτικός σταθμός για να εξυπηρετήσει αντιπολιτευτικές σκοπιμότητες δεν διστάζει να διαστρεβλώσει πλήρως την αλήθεια, ακόμα και να επινοήσει δηλώσεις που ποτέ δεν έγιναν.

Ο σταθμός φερέφωνο της ΝΔ οφείλει τουλάχιστον να είναι συνεπής στην πιστή απόδοση των δηλώσεων και των πραγματικών γεγονότων.

ΠΗΓΗ video: altsantiri.gr

Share.

About Author