“ΤΙΤΑΝομαχία” Παππά με Αυγενάκη στο twitter – Ποιος τα παράτησε

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Λευτέρης Αυγενάκης, με tweet «χρέωσε» στην κυβέρνηση την αποχώρηση από την Ελλάδα ορισμένων μεγάλων εταιρειών, οι οποίες ωστόσο έφυγαν από τη χώρα επί των ημερών διακυβέρνησης της… ΝΔ.

«Μετά τη ΦΑΓΕ, τη Βιοχάλκο και την CocaCola 3E, φεύγει και ο Τιτάνας που άντεξε 2 παγκόσμιους πολέμους και έναν εμφύλιο, αλλά όχι 4 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ», έγραψε χαρακτηριστικά.

H ανάρτηση δεν έμεινε αναπάντητη με τον Νίκο Παππά να γράφει:

«ΦΑΓΕ, Βιοχάλκο και Coca Cola 3Ε έφυγαν από την Ελλάδα τη διετία 2012-2013. Από το 2015 ως σήμερα προχωρούν και ολοκληρώνονται στη χώρα πάνω από 50 μεγάλες επενδύσεις. Όσο η πραγματικότητα σας διαψεύδει, θα καταφεύγετε σε fake news».

Ο κ. Αυγενάκης, απαντώντας στον κ. Παππά, συνέχισε με νέα ανάρτηση:

«Ηλεκτρονική, ElDorado, Softex, Unilever, Groupon, Froneri, Πίτσος-BSH, Hellenic Steel, Bolton Hellas, Bacardi Hellas, ContiTech,PepsicoHBH, FrieslandCampina. Από 2015 έως σήμερα έκλεισαν ή σταμάτησαν την παραγωγή τους! @nikospappas16 θέλετε κι άλλες; Α,και πες μας μία από τις 50!», σημείωσε.

Στην ανάρτηση Αυγενάκη ο κ. Παππάς, ανταπάντησε με μπαράζ tweets και γραφήματα και η απάντηση του κ. Αυγενάκη… ακόμη αναμένεται….

 

Share.

About Author