Παπαχριστόπουλος: Αποδοκίμασε τον Τοσουνίδη και δήλωσε ότι δεν θα υπερψηφίσει πρόταση δυσπιστίας της Ν.Δ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

O Θανάσης Παπαχριστόπουλος, σε παρέμβασή του στην ΕΡΤ, επιτέθηκε στον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος και στη Νέα Δημοκρατία και δηλώνοντας ότι δεν έχει συζητηθεί ποτέ εντός των ΑΝ.ΕΛΛ. το ενδεχόμενο συμπόρευσης με την αξιωματική αντιπολίτευση.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αποδοκίμασε τις δηλώσεις Τοσουνίδη και υπογράμμισε ότι «δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ μα ποτέ να υπερψηφίσω πρόταση δυσπιστίας από τους ανθρώπους που λεηλάτησαν και χρεοκόπησαν τη χώρα».

«Ο κ. Τοσουνίδης να είναι πιο προσεκτικός σε τέτοιου είδους θέματα. Δεν υπάρχει περίπτωση συμπόρευσης με ανθρώπους που χρωστούν μισό δισ. ευρώ και δεν το έχουν δώσει και ούτε μας λένε ότι θα το δώσουν. Είμαι και στην επιτροπή Υγείας και έχω δει τέρατα».

Ερωτηθείς για το εάν έχει συζητηθεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο στο εσωτερικό του κόμματος ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος σημείωσε ότι «πρώτη φορά το άκουσα από τον κύριο Τοσουνίδη».

Σημειώνεται ότι ο Θόδωρος Τοσουνίδης, μιλώντας στην ΕΡΤ το βράδυ της Τρίτης, είχε αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο οι ΑΝ.ΕΛΛ. να στηρίξουν πρόταση δυσπιστίας της Ν.Δ. κατά της κυβέρνησης με τον όρο ο Κυριάκος Μητσοτάκης να δεσμευτεί πως αν αναλάβει την πρωθυπουργία της χώρας, δε θα δεχτεί καμία συμφωνία με τη ΠΓΔΜ που θα περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία.

Κληθείς να σχολιάσει τις χθεσινές δηλώσεις του προέδρου του κόμματός του και το εναλλακτικό σχέδιο για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ, ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος εξέφρασε εμμέσως την αποδοκιμασία του.

Αφού τόνισε ότι «είναι λεπτές οι στιγμές και καλά θα κάνουμε να είμαστε προσεκτικοί», στη συνέχεια, αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών, τόνισε «όταν λέω κάτι επιμένω, θα την ψηφίσω, είναι μια ιστορική και σωστή συμφωνία για τη χώρα».

Share.

About Author