Κερατσίνι: Αντιφασιστική πορεία για τη μαύρη επέτειο της δολοφονίας Φύσσα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα στο Κερατσίνι, η συγκέντρωση για τα πέντε χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από το μέλος της Χρυσής Αυγής, Γιώργο Ρουπακιά.

Δεκάδες συγγενείς και φίλοι του άτυχου τραγουδιστή, έχουν ήδη συγκεντρωθεί στην οδό Παύλου Φύσσα, στο σημείο όπου μαχαιρώθηκε το 2003. Η προσέλευση είναι συνεχής, με τους συγκεντρωμένους να κλείνουν τον δρόμο. Πολλοί ωστόσο που δεν συμμετέχουν στην πορεία, άφησαν ένα λουλούδι στο μνήμα του Παύλου Φύσσα, ενώ όλοι οι συγκεντρωμένοι ζητούν «να ολοκληρωθεί επιτέλους η δίκη και να καταδικαστεί ο Γιώργος Ρουπακιάς».

Σε λίγη ώρα αναμένεται να ξεκινήσει και αντιφασιστική πορεία με προορισμό τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά, όπου έχουν ήδη παραταχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Τόσο στο Κερατσίνι, όσο και στον Πειραιά, σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονται επί ποδός περίπου 1000 αστυνομικοί, για την περίπτωση που υπάρξουν προβλήματα.

Σημειώνεται πως αστυνομικοί της τροχαίας αναμένεται να προχωρήσουν σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – κάτι που θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα σε όσους θελήσουν να κινηθούν τις επόμενες ώρες στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.

Share.

About Author