anatropinews.gr

ΑΕΚ: Τα πλάνα Ουζουνίδη ενόψει της αναμέτρησης με Άγιαξ

Η ΑΕΚ κινείται σε ρυθμούς Champions League, καθώς σήμερα ολοκληρώνεται η εν Ελλάδι προετοιμασία για την αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ.

Μάλιστα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης φαίνεται πως έχει κατασταλάξει στα πρόσωπα που θα επιλέξει για το βασικό σχήμα. Άλλωστε το rotation που έκανε για το ματς με τον Πανιώνιο, αλλά και οι απουσίες των τιμωρημένων Λιβάγια, Λόπες και Μπακασέτα φανερώνουν τις σκέψεις του.

Έτσι, όλα δείχνουν πως οι Οικονόμου και Γαλανόπουλος, που πήραν ανάσες το Σάββατο, θα αντικαταστήσουν Τσιγκρίνσκι και Άλεφ σε κέντρο άμυνας και μεσαία γραμμή αντίστοιχα.

Παράλληλα, ο Χουλτ θα πάρει θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο Γκάλο θα παίξει δεξί εξτρέμ και ο Κλωναρίδης θα κινείται πίσω από τον Πόνσε.

Επομένως, η ΑΕΚ πιθανότατα θα πάει στο Άμστερνταμ με Μπάρκα στο τέρμα και τους Οικονόμου, Λαμπρόπουλο, Μπακάκη και Χουλτ στην άμυνα.

Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Σιμόες και Γαλανόπουλος, ενώ θα πλάγια θα βρίσκονται οι Γκάλο και Μάνταλος. Τέλος πίσω από τον Πόνσε θα κινείται ο Κλωναρίδης.

Read Previous

Le Monde: Η αγορά εργασίας φέρει ακόμα τα σημάδια της κρίσης του 2008

Read Next

Έκκληση για βρεφικά γάλατα από το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού