Λύθηκε το μυστήριο! Ο εφοπλιστής Μαρτίνος εξηγεί που κάνει διακοπές ο Αλέξης Τσίπρας με την οικογένειά του…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο εφοπλιστής Θανάσης Μαρτίνος, απαντώντας σε διαδικτυακή εφημερίδα της περιοχής της Ανατολικής Αττικής (dimotisnews.gr) δίνει διευκρινήσεις σχετικά με την εξοχική κατοικία στο Σούνιο, όπου διαμένει ο πρωθυπουργός και η οικογένειά του κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Η εφημερίδα είχε “υποδείξει” άλλη βίλα εφοπλιστή με πολυτέλειες και πολλών περισσοτέρων τετραγωνικών (δέκα φορές περισσότερο) από το εξοχικό του κ. Μαρτίνου, το οποίο υπομισθώνει από άλλον επχιειρηματία ο Αλέξης Τσίπρας.

Για το θέμα αυτό είχε ξεσπάσει θόρυβος και πέρυσι αλλά τις τελευταίες ημέρες αντιπολιτευόμενα μέσα επιχειρούν να δημιουργήσουν θέμα σχετικά με “τη βίλα που μένει ο Τσίπρας”.

Διαβάστε την αναλυτική απάντηση του εφοπλιστή Μαρτίνου:

Αποτέλεσμα εικόνας για Τσίπρας στο Σούνιο

Κύριε Κοντογεώργο,

Στην έγκριτη εφημερίδα/site της περιοχής μας αναδημοσιεύεται ανάρτηση σχετικά με τη βίλλα ιδιοκτησίας μου όπου δήθεν φιλοξενείται ο Πρωθυπουργός, κύριος Αλέξης Τσίπρας.

Η εικονιζόμενη (λάθος) βίλλα στο δημοσίευμα σας ανήκει στον εφοπλιστή, κ. Διαμαντίδη. Είναι όντως πολυτελής, 2.000 περίπου τ.μ. σε οικόπεδο 16 στρεμμάτων. Βρίσκεται στα Λεγραινά.

Για να έχετε πλήρη ενημέρωση του θέματος σας στέλνω διευκρινιστικές σημειώσεις:

1) Το σπίτι που υπομισθώνει η οικογένεια του Πρωθυπουργού, κ. Αλέξη Τσίπρα, βρίσκεται στο Σούνιο και ανήκει όντως στην οικογένειά μου.

2) Είναι μισθωμένο εδώ και 20 έτη στον κ. Κωνσταντίνο Γιώτη, ιδιοκτήτη της εταιρείας DHΙ. Η μίσθωση είναι μακροχρόνια και λήγει στις 10/3/2024.

3) Η εταιρεία DHI του κυρίου Κωνσταντίνου Γιώτη υπομισθώνει το σπίτι σε μέλος της οικογενείας του Πρωθυπουργού, κυρίου Αλέξη Τσίπρα, για τους τρεις καλοκαιρινούς μήνες, καθώς έχει δικαίωμα υπομίσθωσης. Ο κ. Κωνσταντίνος Γιώτης με ενημέρωσε, κατόπιν των δημοσιευμάτων, ότι το υπομισθωτήριο έχει κατατεθεί στην εφορεία και ότι το υπομίσθωμα καταβάλλεται κανονικά μέσω Τράπεζας από την οικογένεια του κυρίου Πρωθυπουργού.

4) Το σπίτι είναι 250 τ.μ., χτισμένο το 1965, απλό, χωρίς πολυτέλειες/πισίνα κ.λπ., σε ωραία παραθαλάσσια τοποθεσία του Σουνίου.

Με τιμή,
Θανάσης Μαρτίνος

Share.

About Author