Τα μαζεύει η Αυλωνίτου μετά τη θύελλα: Ατυχής η έκφραση που χρησιμοποίησα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η δήλωση της Ελένης Αυλωνίτου την Πέμπτη το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή του Αντέννα (ο κύριος Μητσοτάκης λέει…π@π@ριές για τις φωτιές) προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Ακόμα και ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε θέση εναντίον της δήλωσης αυτής με tweet της εκπροσώπου του κόμματος Ράνιας Σβίγκου η οποία αποδοκίμασε τη συγκεκριμένη φράση.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στο News247.gr και έκανε λόγο για ατυχής έκφραση: “Δεν έχω κανένα πρόβλημα να πω ότι η συγκεκριμένη έκφραση ήταν ατυχής και ότι δεν με αντιπροσωπεύει σε καμία περίπτωση ούτε ως πολιτικό ούτε ως άνθρωπο. Προφανώς και δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιηθεί” μάς τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

“Ωστόσο, η ουσία του θέματος δεν αλλάζει. Θα μπορούσα φυσικά να χρησιμοποιήσω άλλη έκφραση όπως ανοησίες ή πράγμα που δεν στέκουν επιστημονικά γιατί πράγματι ο κ. Μητσοτάκης είπε πράγματα για τις φωτιές που δεν μπορούν να σταθούν”.

“Λυπάμαι γιατί λόγω της έκφρασης δεν σταθήκαμε στην ουσία του πράγματος έτσι όπως θέλησε να την εκφράσω. Για τον Πρωθυπουργό πάντως έχουν επιλεγεί στο παρελθόν πολύ πιο βαριές εκφράσεις και λέξεις”, κατέληξε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΗΓΗ: news247.gr

Share.

About Author