Ταϊλάνδη: Στη δημοσιότητα οι πρώτες εικόνες από τα παιδιά που διασώθηκαν (video)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Κυκλοφόρησαν εικόνες από τα 12 παιδιά και τον προπονητή που είχαν παγιδευτεί σε σπηλιά, στην Ταϊλάνδη. Είναι στα κρεβάτια του νοσοκομείου, σε απομονωμένο θάλαμο, με μάσκες στο πρόσωπο και γάντια. Γνέφουν στους γονείς τους που βρίσκονται από την άλλη πλευρά της τζαμαρίας που έχει τοποθετηθεί για λόγους ασφαλείας.

Και τα 13 μέλη, ηλικίας από 11 έως 25 χρόνων, που έζησαν την περιπέτεια θα μείνουν στο νοσοκομείο άλλες επτά ημέρες, προκειμένου να διαπιστωθεί πως δεν ταλαιπωρούνται από λοιμώξεις. Σε αυτό το διάστημα δεν θα μπορούν να αγκαλιάσουν ή έστω να ακουμπήσουν τους δικούς τους -τους έχουν μιλήσει ήδη στο τηλέφωνο. Εφόσον τα αποτελέσματα όλων των εξετάσεων είναι καλά, θα προχωρήσουν στην επαφή. Η αποθεραπεία θα κρατήσει 30 ημέρες. Για τουλάχιστον έξι μήνες θα παρακολουθούνται από ειδικούς ψυχολόγους. Τρία παιδιά ακολουθούν αγωγή, καθώς έχουν πνευμονία -σε πρώιμο στάδιο.

Τα παιδιά έχασαν κατά μ.ο. δυο κιλά, στις δυο εβδομάδες που ήταν εγκλωβισμένα στην σπηλιά. Οι γονείς ευχαρίστησαν τον προπονητή, εξηγώντας πως “τους χρωστάμε το γεγονός ότι οι γιοι μας είναι υγιείς”. Ενόσω αγνοούνταν, δηλαδή για 9 ημέρες, δεν έφαγαν το παραμικρό, ενώ έπιναν θολό νερό. Αυτό τους έσωσε, λένε τώρα οι ειδικοί.

First images of Thai soccer team at hospital

JUST IN: A hospital in Thailand has released the first video of the rescued soccer team in recovery https://cnn.it/2upxUDH

Gepostet von CNN am Mittwoch, 11. Juli 2018

Share.

About Author