Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος με γοητευτική συνοδό στο Ηρώδειο (εικόνες)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στο Ηρώδειο για να απολαύσει την Αντιγόνη βρέθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος. Ο πολιτικός σε μια από τις σπάνιες βραδινές εμφανίσεις του, παρακολούθησε μαζί με την γοητευτική μελαχρινή συνοδό του, τον Αιμίλιο Χειλάκη και την Αθηνά Μαξίμου στη σκηνή του Ηρωδείου.

Λίγο πριν την παράσταση ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Δημήτρη Τζανακόπουλο με τη συνοδό του στις πρώτες θέσεις του θεάτρου.

Δες φωτογραφίες

Λίγα λόγια για την παράσταση

Ακολουθώντας τα πρότυπα της αρχαίας τραγωδίας, όπου όλα τα πρόσωπα του δράματος μοιράζονταν σε τρεις υποκριτές, ο Αιμίλιος γίνεται Κρέοντας και Ευριδίκη, η Αθηνά, Αντιγόνη και Τειρεσίας και ο Μιχάλης, Αίμονας, Σκοπός και Ισμήνη. Τα εννιά μέλη του χορού αναλαμβάνουν το ρόλο των αφηγητών της ιστορίας της εμμονικής σχέσης των ηρώων με τα πιστεύω τους που τους οδηγούν στην καταστροφή τους, καθώς ο Κρέοντας είναι  αποφασισμένος να επιβληθεί και η Αντιγόνη αποφασισμένη να πεθάνει. Ανάμεσά τους οι πολίτες παραδομένοι στον φόβο, ψιθυρίζουν κρυφά, αλλά δεν τολμούν να αντιδράσουν, ενώ η πόλη παραμένει ακυβέρνητη.

Ερμηνεύουν
Αθηνά Μαξίμου
Αιμίλιος Χειλάκης
Μιχάλης Σαράντης

Χορός
Σωκράτης Πατσίκας
Κρις Ραντάνοφ
Μαρία Τζάνη
Σμαράγδα Κάκκινου
Άννα Λάκη
Παναγιώτης Κλίνης
Πάρις Θωμόπουλος
Τίτος Λίτινας

ΠΗΓΗ: tlife.gr, Φωτογραφίες by NDP

Share.

About Author