“Έκλεψε” την παράσταση η Μπέτυ Μπαζιάνα στο δείπνο προς τιμήν του Ινδού προέδρου (εικόνες)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στο Προεδρικό Μέγαρο παρατέθηκε το δείπνο με επίσημο προσκεκλημένο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Ινδίας, Ραμ Ναθ Κοβίντ.  Όμως τα βλέμματα όλων τα “αιχμαλώτισε” η λαμπερή εμφάνιση της Μπέτυς Μπαζιάνα, η σύντροφος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, η οποία εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό λευκό φόρεμα.

Ο Αλέξης Τσίπρας, καλωσορίζοντας τον Ραμ Ναθ Κοβίντ στην Ελλάδα έκανε λόγο «για μια πολύ κρίσιμη και ενδιαφέρουσα στιγμή». «Τη στιγμή που βγαίνουμε από μια πολύχρονη οικονομική κρίση, έχοντας καταφέρει να σταθούμε στα πόδια μας, αλλά και τη στιγμή που επιδεικνύουμε έναν ιδιαίτερο ρόλο στη γεωπολιτική σκηνή, λύνουμε χρόνια προβλήματα στη γειτονιά μας», πρόσθεσε.

«Η Ινδία και η Ελλάδα είναι δυο αρχαίοι πολιτισμοί. Οι δεσμοί μας πηγαίνουν πίσω στις ημέρες του βασιλιά Αλέξανδρου και του βασιλιά Πώρου», είπε από την πλευρά του ο ινδός Πρόεδρος υπογραμμίζοντας πως η επιλογή να επισκεφθεί πρώτα την Ελλάδα κατά την επίσκεψή του στην Ευρώπη, αντανακλά την μακροχρόνια φιλία των δύο χωρών.

Έλαμψε η Μπαζιάνα

Δίχως αμφιβολία το πρόσωπο που έκλεψε την παράσταση στη δεξίωση της Δευτέρας στο προεδρικό Μέγαρο, ήταν η Μπέτυ Μπαζιάνα. Φορώντας ένα υπέροχο λευκό φόρεμα, συνόδευσε τον πρωθυπουργό, στο δείπνο προς τιμήν του ινδού προέδρου.

Η κ. Μπαζιάνα υποδέχτηκε με θέρμη την πρώτη κυρία της Ινδίας, χαμογέλασε πλατιά και τράβηξε τον φωτογραφικό φακό επάνω της.

    

ΠΗΓΗ φώτο: altsantiri.gr

Share.

About Author