Όταν τα media εφορμούν κατά της Μπαζιάνα αλλά “ξεχνούν” τη Μαρέβα- Δύο “άνισες” ιστορίες…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Κοινή διαπίστωση αποτελεί για τους πολιτικούς παρατηρητές από όπου κι αν προέρχονται ότι οι σύζυγοι, τόσο του πρωθυπουργού Περιστέρα Μπαζιάνα όσο και του προέδρου της ΝΔ Μαρέβα Μητσοτάκη, αποτελούν και θα αποτελέσουν ακόμη περισσότερο, σύμφωνα με σχόλιο του enimerosi24.gr, στη συνέχεια όσο προχωράμε δηλαδη προς τις εκλογές, μέρος της πολιτικής αντιπαράθεσης ανάμεσα σε κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση.

Η σφοδρότητα με την οποία θα έρχονται τα χτυπήματα και από τις δυο πλευρές δεν θα έχουν προηγούμενο υποστηρίζουν ειδικοί αναλυτές! Και είναι γεγονός ότι δεν υπάρχει προηγούμενο στην πολιτική ζωή του τόπου οι σύζυγοι να αποτελούν στην έκταση που εμφανίζεται σήμερα μέρος της αντιπαράθεσης, με αποτέλεσμα να μην μπορεί κανείς να προβλέψει τι ακριβώς θα συμβεί! Μόνο εικασίες, κυρίως από το πώς αντιμετωπίζονται οι δυο γυναίκες από τα ΜΜΕ εως τώρα.

Αποτέλεσμα εικόνας για Περιστέρα Μπαζιάνα

Αποτέλεσμα εικόνας για Περιστέρα Μπαζιάνα

Τι παρατηρείται λοιπόν μέχρι σήμερα; Η σύζυγος του πρωθυπουργού και ο ίδιος προσωπικά να εγκαλούνται από τη ΝΔ και τα φιλικά της ΜΜΕ για την ακαδημαϊκή ανέλιξη της… Και από την άλλη πλευρά ο ΣΥΡΙΖΑ εγκαλεί τη σύζυγο του προέδρου της ΝΔ και τον ίδιο προσωπικά για τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες.

Η Περιστέρα Μπαζιάνα «κατηγορείται» ότι έγινε καθηγήτρια στο Πολυτεχνείο λόγω της σχέσης της με τον πρωθυπουργό… Και η Μαρέβα Μητσοτάκη βρίσκεται στη δίνη των αποκαλύψεων του Documento για offshore εταιρίες και για κοινό χρηματοδότη με το «Πρώτο Θέμα». Τα δυο περιστατικά αφορούν την παρούσα συγκυρία, διότι στο παρελθόν έχουν υπάρξει και πολλές άλλες «κατηγορίες»… Με τη σύζυγο του προέδρου της ΝΔ να έχει μπει περισσότερες φορές στο στόχαστρο, από ό,τι η σύζυγος του πρωθυπουργού.

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για Μαρέβα

Στην παρούσα λοιπόν φάση τα κυρίαρχα media που είναι πιο φιλικά με τη ΝΔ «ξέσκισαν» την Μπαζιάνα για την ένταξη της στο διδακτικό προσωπικό του ΕΜΠ… Ενώ αντιθετα αγνόησαν την αποκάλυψη για την Μαρέβα Μητσοτάκη, με εξαίρεση την ΕΡΤ (που φιλοξένησε ρεπορτάζ) και τον ALPHA που έκανε αναφορά στο θέμα σε περιορισμένη όμως έκταση.

Όλα τα άλλα μέσα ενημέρωσης αποσιώπησαν το θέμα της χρηματοδότησης της επιχείρησης της κας Γκραμπόφσκι και του “Πρώτου Θέματος” από την ίδια offshore (Velvet). Παρά το γεγονός ότι το πολιτικό savoir faire επιβάλλει τουλάχιστον την δημοσίευση των ανακοινώσεων κομμάτων και του Μεγάρου Μαξίμου. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν τηρήθηκε ούτε αυτό…

Πηγή: enimerosi24.gr

Share.

About Author