Τίτλοι τέλους για το Mega δια χειρός ΕΣΡ- Δεν έγινε δεκτή η πρόταση να μετατραπεί σε θεματικό [έγγραφο]

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το ΕΣΡ αποφάσισε ότι το MEGA πρέπει να “τερματίσει τη λειτουργία του”, κρίνοντας πως ανήκει στη ρύθμιση του άρθρου 28 παρ 10 του Ν.4496/2017 και δεν μπορεί να θεωρηθεί θεματικός σταθμός.

Όπως προκύπτει από την ψηφοροφία, υπέρ του κλεισίματος υπήρξαν 6 ψήφοι και 3 κατά.

To ΕΣΡ αναμένεται να ενημερώσει την  Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων και την Digea ώστε να κατέβει το σήμα του καναλιού.

Όλη η απόφαση του ΕΣΡ για το Μega όπως την ανήρτησε στο twitter το e-tetradio.gr

Στάση εργασίας

Οι Ενώσεις των εργαζομένων δηλώνουν πως θα στηρίξουν κάθε προσπάθεια, που έστω και την ύστατη στιγμή, θα δίνει προοπτική σωτηρίας στο κανάλι.

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΣΗΕΜΘ, της ΕΣΠΗΤ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΙΤΑ αποφάσισαν την κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας από τις 12.00 έως τις 16.00 της Τετάρτης, 14 Μαρτίου για όλους τους δημοσιογράφους, διοικητικούς υπαλλήλους και τεχνικούς τηλεόρασης που εργάζονται στην ΕΡΤ (και στην ΕΡΤ-3) και στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλήνιας εμβέλειας (Alpha, Antenna, Μακεδονία, ΣΚΑΙ, STAR, EPSILONTV και ΑΡΤ), σε ένδειξη συμπαράστασης στους εργαζόμενους στον τηλεοπτικό σταθμό Mega «μετά την απόφαση του ΕΣΡ να ρίξει ‘μαύρο’ στο κανάλι».

Οι Ενώσεις των εργαζομένων δηλώνουν πως θα στηρίξουν κάθε προσπάθεια, που έστω και την ύστατη στιγμή, θα δίνει προοπτική σωτηρίας στο κανάλι.

Share.

About Author