“Βουϊζουν” τα δημοσιογραφικά γραφεία με το κουίζ που ανέβασε στο Twitter ο Ευάγγελος Αντώναρος

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ένα περίεργο πολιτικό κουίζ ανάρτησε στον λογαριασμό του στο twitter ο Ευάγγελος Αντώναρος, προσφάτως διαγραφείς από τη Ν.Δ, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος των κυβερνήσεων του Κώστα Καραμανλή.

Ο κ. Αντώναρος αρνήθηκε να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις σε δημοσιογράφους που επικοινώνησαν μαζί του, ωστόσο φαίνεται πως το κουίζ αφορά την υπόθεση Novartis. Το δε “κορυφαίο περιβάλλον” προφανώς παραπέμπει σε περιβάλλον γνωστού πολιτικού…

Λίγο νωρίτερα, πάντως, ο κ. Αντώναρος άσκησε δριμεία κριτική στις δηλώσεις του πρώην υπουργού Επικρατείας και στενού συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, Δημήτρη Σταμάτη για τις δηλώσεις του ότι “εμπιστεύεται περισσότερο τον Ερντογάν απ΄ ότι τον Τσίπρα”.

Γράφει στο facebook:

“Έχει χαθεί η μπάλα όταν η αξιωματική αντιπολίτευση σιωπά σε δηλώσεις βουλευτή της που λέει δημόσια ότι ανάμεσα στον δημοκρατικά εκλεγμένο πρωθυπουργό της χώρας μας και τον Πρόεδρο της Τουρκίας πιστεύει τον Ερντογάν. Όσο πολιτικά ασήμαντος κι αν είναι ο εν λόγω κύριος. Η αιχμή κατά του κ. Σταμάτη προφανέστατη, δεδομένου ότι τον χαρακτηρίζει “πολιτικά ασήμαντο”…

Μάλιστα, για να μην υπάρξει καμία…παρεξήγηση, το διευκρίνισε αμέσως μετά:

Evangelos Antonaros Κανένα δημοκρατικά εκλεγμένο πρωθυπουργό της χώρας δεν θα χαρακτήριζα πολιτικά ασήμαντο. Γιστι η πλειοψηφία — είτε μαε αρέσει το αποτελέσμα είτε όχι — του αναθετει την δισκυβέρνηση της χώρας. Εννοώ τον συγκεκριμένο βουλευτή. ”

Ως μήνυμα προς τη Ν.Δ θεωρείται, άλλωστε, και η αναφορά του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, σε μια περίοδο που πυκνώνουν οι επιθέσεις από ορισμένα μέσα ενημέρωσης.

Γράφει συγκεκριμένα:

Σήμερα συμπληρώνονται τρία χρόνια απο την ανάληψη της Προεδρίας της Ελληνικής Δημοκρατίας απο τον Προκόπη Παυλόπουλο.
Είχα πεί αμέσως μετά την εκλογή του κι εξακολουθώ να πιστεύω ότι είμαστε ως χώρα τυχεροί που έχουμε στη κορυφή του κράτους ένα πρόσωπο με τόση πειρα, τέτοια βαθεια μόρφωση, τόση γνώση όλων των πτυχών του πολιτεύματος, με ιδιαίτερη κοινωνική ευαισθησία, αδιαμφισβήτητο πατριωτισμό κι ένα τόσο χρήσιμο πλέγμα γνωριμιών στο εξωτερικό.

Η μέχρι σήμερα πολιτεία του στον ανώτατο θεσμό επιβεβαιώνει τις προσδοκίες μας. Κι είμαι βέβαιος ότι στο υπόλοιπο της θητείας του αλλά κι ενδεχομένως στη δευτερη πενταετή θητεία την οποία δεν μπορώ να φαντασθώ ποια πολιτική δύναμη θα διανοηθεί να του αρνηθεί θα συνεχίσει να προσφέρει με την ίδια ακαματη διάθεση υπηρεσίας προς την πατρίδα μας.

 

 

Share.

About Author