Εξέλιξη: “Καθαρά” τα κινητά των Ελλήνων στρατιωτικών

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Καταπέφτει όπως όλα δείχνουν το “κατηγορητήριο” για κατασκοπεία που πήγε να… στήσει η Άγκυρα για τους Έλληνες στρατιωτικούς οι οποίοι παραμένουν στις φυλακές της Ανδριανούπολης.

Τα κινητά τους θα εξετάζονταν ενδελεχώς από τις τουρκικές Αρχές για να εξακριβωθεί αν υπήρχε υλικό που θα μπορούσε να στηρίξει τον ισχυρισμό της κατασκοπείας και σύμφωνα με το onalert.gr, τα τηλέφωνα των δυο στρατιωτικών ήταν «καθαρά».

Πληροφορίες από την Τουρκία τις οποίες εξετάζουν με προσοχή στο Πεντάγωνο, αναφέρουν ότι δεν προκύπτουν δεδομένα που να στοιχειοθετούν την κατηγορίας της κατασκοπείας. Γι’αυτό φαίνεται πως οι οι τουρκικές αρχές επιχειρούν με διαρροές στον Τύπο να… στήσουν κατηγορητήριο για εμπλοκή σε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών!

Την ίδια ώρα φαίνεται πως έρχεται η ώρα που θα αναλάβει δράση ο δράση ο Έλληνας, τεχνικός εμπειρογνώμονας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα μεταβεί στην Άγκυρα μέσα στα προσεχή 24ωρα.

Στο πλευρό πάντως των δυο στρατιωτικών βρίσκεται και ο Ακόλουθος Άμυνας της Ελληνικής Πρεσβείας. Πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι συναντήθηκε δυο φορές μαζί τους στις φυλακές της Αδριανούπολης.

Με τις οικογένειες των δυο στρατιωτικών που μετέβησαν σήμερα στην Αδριανούπολη για να τους δουν για δεύτερη φορά μετά την προφυλάκισή τους συνομίλησε και ο αρχηγός ΓΕΣ ο οποίος θα συναντηθεί αύριο μαζί τους. Παρών θα είναι και ο υπουργός, Αναπληρωτής Εθνικής Άμυνας, Φώτης Κουβέλης.

Άλλωστε τα νέα που φτάνουν από την Αδριανούπολη για την κατάσσταση των δυο στρατιωτικών οι οποίοι συμπληρώνουν την 12 ημέρα της κράτησης τους συνεχίζουν να είναι ενθαρρυντικά. Είναι καλά στην υγεία τους και με εξαιρετικά υψηλό ηθικό.

Share.

About Author