Γιατί ο Άδωνις απειλεί να αυτοπυρποληθεί; Πως η Novartis επηρεάζει την ψυχική υγεία… [video]

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

«Δέχομαι να αυτοπυρποληθώ, αν παρουσιαστούν στοιχεία ότι εγώ πήρα βαλίτσα με δύο εκατομμύρια ευρώ», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ το πρωί της Τρίτης βγήκε στην εκπομπή των Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή στον RealFM και ανέφερε μεταξύ άλλων ότι αν παρουσιαστούν στοιχεία ότι πήρε βαλίτσα με 2 εκατ. ευρώ, θα… αυτοπυρποληθεί.

«Οι μάρτυρες δεν πήγαν αυτοβούλως, είναι βαλτοί 100%. Ο Πολάκης είχε προαναγγείλει τις καταθέσεις έναν μήνα πριν», είπε ακόμη.

Είπε επίσης: «κάποιος πρέπει να τους τιμωρήσει γιατί αν δεν τιμωρηθεί ο Τσίπρας σκληρά για όλα αυτά, στη Δημοκρατία μας θα μείνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ότι μπορεί να έρθει ένας Πρωθυπουργός και να κάνει τέτοια στους πολιτικούς του αντιπάλους. Πρέπει να τιμωρηθεί σκληρά από τη Δικαιοσύνη».

Τέλος επανέλαβε τις απειλές προς τους προστατευόμενους μάρτυρες, λέγοντας πως «θέλω να βγει η κουκούλα από τους μάρτυρες για να ρωτήσω την κυρία αυτή ποιος την έβαλε και τότε θα πάει φυλακή».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, πάντως, έχει “γράψει” μερικές δεκάδες τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εμφανίσεις, τις τελευταίες ημέρες, ως φερόμενος να έχει εμπλακεί στο μεγάλο σκάνδαλο. Μάλλον έχει περάσει περισσότερο χρόνο στα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά στούντιο απ΄ ότι στη Βουλή ή στο σπίτι του με την Ευγενία Μανωλίδου. Μόνο στην εκπομπή του φίλου του Άρη Πορτοσάλτε στον Σκάϊ πήγε τρεις ή τέσσερις φορές. Και όλα αυτά είναι λογικό να επηρεάζουν σε βαθμό που να απειλεί κανείς να αυτοπυρποληθεί…

Share.

About Author