“Πάντα αυθεντικός”- Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον Τζίμη Πανούση

by • 13/01/2018 • Breaking News, ΘΕΜΑ 4, ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2Comments Off on “Πάντα αυθεντικός”- Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον Τζίμη Πανούση53

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος της χώρας έσπευσε να αποχαιρετήσει τον Τζίμη Πανούση που σήμερα άφησε την τελευταία του πνοή έπειτα από ανακοπή καρδιάς.

«Ο Τζίμης Πανούσης υπήρξε ένας από τους καλλιτέχνες που άφησαν το μοναδικό τους στίγμα στην σύγχρονη ελληνική μουσική. Ο θάνατός του μας λυπεί βαθιά. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του», έγραψε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο twitter για τον θάνατο του Τζίμη Πανούση.

 

Ο Τζίμης Πανούσης υπήρξε ένας από τους καλλιτέχνες που άφησαν το μοναδικό τους στίγμα στην σύγχρονη ελληνική μουσική. Ο θάνατός του μας λυπεί βαθιά. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

«Με θλίψη πληροφορήθηκα τον αιφνίδιο θάνατο του Τζίμη Πανούση. Πρωτοπόρος και ευρηματικός δημιούργησε μια δίκη του κατηγορία στο ελληνικό τραγούδι, που χαρακτηρίστηκε από την καυστικά σατιρική ματιά του απέναντι στην εξουσία, την πολιτική και την κοινωνία» αναφέρει σε συλλυπητήριο μήνυμά του για τον θάνατο του Τζίμη Πανούση, ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης. «Συχνά αθυρόστομος, πάντα αυθεντικός ο Τζίμης Πανούσης υπήρξε αδιαμφισβήτητα μια πολυτάλαντη καλλιτεχνική ιδιοφυία. Στα παιδιά του και στους οικείους του εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια» καταλήγει ο κ. Βούτσης.

Πώς αποχαιρέτησε τον Τζίμη Πανούση ο Γιώργος Νταλάρας
Οι Τομείς Πολιτισμού της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με ανακοίνωση αποχαιρετούν τον αιρετικό Τζίμη Πανούση και εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους του. «Τραγουδοποιός και ηθοποιός αυτοδίδακτος που ”έπαιζε λίγο απ’ όλα”, όπως δήλωνε και ο ίδιος, αφήνει ηχηρό στίγμα με τη σάτιρα και τον καυστικό και αθυρόστομο λόγο του. Ξεκινά από το θέατρο, έπειτα σχηματίζει μαζί με άλλους τις Μουσικές Ταξιαρχίες και στην πορεία συνεχίζει μόνος του. Ασχολήθηκε με το ραδιόφωνο ως παραγωγός έχοντας τη δική του εκπομπή, την τηλεόραση, τον Κινηματογράφο και τη συγγραφή. Καλό του ταξίδι», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Και το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια και τους οικείους του διάσημου τραγουδοποιού.

«Ο Τζίμης Πανούσης αφήνει έντονα το προσωπικό του στίγμα στη μουσική σκηνή της χώρας. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια, στην οικογένεια του και στους οικείους του», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων χαρακτηρίζοντας τον μουσικό ως «μεγάλο ανατρεπτικό καλλιτέχνη».

Pin It

Comments are closed.