Τι απάντησε ο Τσακαλώτος στον Ψαριανό για τη μαγκιά και το φινιστρίνι! [video]

by • 12/01/2018 • Breaking News, ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2Comments Off on Τι απάντησε ο Τσακαλώτος στον Ψαριανό για τη μαγκιά και το φινιστρίνι! [video]74

Στις αναφορές του βουλευτή του Ποταμιού Γρηγόρη Ψαριανού απάντησε ο υπουργός Οικονομικών και ειδικότερα στην κατηγορία πως «κάποτε μας λέγατε γερμανοτσολιάδες και Τσολάκογλου. Ξέρετε, υπάρχει μια φράση του περιθωρίου η οποία ξεκινά με το “μαγκιά” και καταλήγει στο “φινιστρίνι”. Τώρα βρισκόμαστε στο “φινιστρίνι“».

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος υποστήριξε πως τόσο ο ίδιος όσο και οι Σταύρος Κοντονής, Έφη Αχτσιόγλου και Θεανώ Φωτίου δεν έχουν χρησιμοποιήσει τις φράσεις «γερμανοτσολιάδες, προδότες και Τσολάκογλου». Συγκεκριμένα, παίρνοντας το λόγο για να απαντήσει, τόνισε: «Μας αδικήσατε και τους τέσσερις που βρισκόμαστε στα υπουργικά έδρανα (Σταύρος Κοντονής, Έφη Αχτσιόγλου και Θεανώ Φωτίου ήταν οι υπόλοιποι τρεις)» και κατέληξε λέγοντας:

«Σας προκαλώ να μου δείξετε ένα βίντεο που να εμφανίζει έναν από εμάς τους τέσσερις να χρησιμοποιεί την λέξη Γερμανοτσολιάδες. Ούτε γερμανοτσολιάδες, ούτε προδότες ούτε Τσολάκογλου. Αυτές είναι ξένες λέξεις για εμάς».

Pin It

Comments are closed.