Έκτακτο δελτίο Mega: Κραυγή αγωνίας από τους εργαζόμενους [video]

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στον αέρα έπειτα από πάρα πολλούς μήνες βγήκαν οι εργαζόμενοι του MEGA σε ζωντανή μετάδοση καλώντας τους μετόχους του καναλιού, την οικογένεια Βαρδινογιάννη, Βαγγέλη Μαρινάκη και Ιβάν Σαββίδη να πληρώσουν. Όπως ενημέρωσαν οι μέτοχοι του καναλιού δεν πρόκειται να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες κάτι το οποίο σημαίνει πως θα μπει λουκέτο στο άλλοτε μεγάλο κανάλι.

Το έκτακτο δελτίο ειδήσεων που προβλήθηκε στις 14:00 το μεσημέρι και παρουσίασαν η Ειρήνη Ανδρουλάκη και ο Θανάσης Αυγερινός, όλοι οι εργαζόμενοι του καναλιού που είναι απλήρωτοι για πάρα πολλούς μήνες ζήτησαν από τους μετόχους του τηλεοπτικού σταθμού να αναλάβουν τις ευθύνες τους. «Το Mega για τους περισσότερους από εμάς είναι ένα δεύτερο σπίτι» είπε η Ειρήνη Ανδρουλάκη ενώ ενημέρωσε πως κατά τη διάρκεια της ημέρας θα βγει και δεύτερο έκτακτο δελτίο ή εκπομπή.

Στο ολιγόλεπτο δελτίο ειδήσεων έπαιξε ξανά η ανακοίνωση των 420 εργαζομένων του καναλιού. Οι εργαζόμενοι επισημαίνουν ότι «αυτές τις ώρες βρίσκεται σε εξέλιξη ένα έγκλημα σε βάρος 420 εργαζομένων του MEGA. Δημοσιογράφοι, Τεχνικοί και Διοικητικοί υπάλληλοι στήριξαν απλήρωτοι εδώ και 2 χρόνια το κανάλι προκειμένου να μην κλείσει. Τώρα αποκαλύπτεται ότι εξαπατήθηκαν. Στα ταμεία των τραπεζών συσσωρεύθηκαν 50 εκατ. ευρώ από διαφημίσεις, όμως οι μέτοχοι του καναλιού αποφάσισαν να μην συμμετέχουν στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. To MEGA οδηγείται σε ξαφνικό θάνατο.»

Όπως ειπώθηκε από τους παρουσιαστές, όταν λήξει η προθεσμία κατάθεσης των αιτήσεων για τις τηλεοπτικές άδειες, δηλαδή, στις 15:00 το μεσημέρι θα υπάρξει έκτακτη ζωντανή εκπομπή με συνδέσεις τόσο έξω από τα γραφεία του ΕΣΡ όσο και από διάφορα σημεία με ενημέρωση για τις εξελίξεις στο MEGA.

 

Κρέτσος: «Να γίνει γνωστό ποιοι έπαιξαν με τους εργαζόμενους»
«Το αγκάθι της επίλυσης της ανομίας στο τηλεοπτικό τοπίο φτάνει στο τέλος του, ωστόσο οι εξελίξεις στο MEGA είναι μια δυσάρεστη εξέλιξη» ανέφερε ο γγ Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος, μιλώντας νωρίτερα σε ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ.

Ανέφερε ότι οι άνθρωποι του MEGA λάμβαναν εδώ και καιρό υποσχέσεις και δεσμεύσεις και θα πρέπει να γίνει γνωστό ποιοι τις έδιναν και ποιος τελικά έπαιξε με αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι «με αυτοθυσία εδώ και δυο χρόνια λειτουργούσαν έναν σταθμό στον οποίο συνέχισαν να μπαίνουν χρήματα». Ενώ είναι καλά τα νέα με τη ρύθμιση του τηλεοπτικού τοπίου, συνέχισε ο γγ Ενημέρωσης, η ιστορία του MEGA «είναι γροθιά στο στομάχι» και «ίσως δούμε το θλιβερό γεγονός άλλοι να κανιβαλίσουν πάνω στο πτώμα του σταθμού, με τη βιβλιοθήκη του, τις σειρές του κλπ».

Share.

About Author