Αντζελίνα Τζολί: “Τότε ξεκίνησαν τα προβλήματα με Μπραντ Πιτ” [video]

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Αντζελίνα Τζολί μίλησε ξανά για το χωρισμό της με τον Μπραντ Πιτ κι αποκάλυψε πότε άρχισαν να εμφανίζονται τα προβλήματα στο γάμο τους.

Άλλωστε η ηθοποιός του Χόλιγουντ ποτέ δεν έκρυψε πως η διαδικασία του χωρισμού της με τον Μπραντ δεν ήταν μια εύκολη υπόθεση. Θυμίζουμε ότι η Αντζελίνα Τζολί προωθώντας τη νέα της ταινία «First They Killed My Father» είχε παραδεχτεί ότι η κατάθεση διαζυγίου έπειτα από δύο χρόνια γάμου και έξι παιδιά ήταν μια δύσκολη διαδικασία.

«Μερικές φορές ίσως φαίνεται ότι τα κατάφερα. Αλλά, πραγματικά προσπαθώ απλώς να περάσω τις μέρες μου», είχε δηλώσει η 42χρονη πριν από τρεις μήνες. «Δεν μου αρέσει να είμαι ελεύθερη. Δεν είναι κάτι που ήθελα. Δεν υπάρχουν καλά και κακά, δεν υπάρχει τίποτα καλό με αυτό. Είναι δύσκολο» είχε σημειώσει χαρακτηριστικά στην Telegraph.

Σήμερα η Αντζελίνα Τζολί θέλησε να αποκαλύψει κι άλλες πτυχές του χωρισμού της μιλώντας στο «The Hollywood Reporter». Ο δημοσιογράφος την ρώτησε πώς ήταν να δουλεύει με τον Μπραντ Πιτ στη ταινία «Βy The Sea» και εκείνη σημείωσε πως τα προβλήματα ήταν ιδιαιτέρως εμφανή στη διάρκεια των γυρισμάτων.

Η ηθοποιός σημείωσε πως την περίοδο εκείνη ο γάμος της άρχισε να καταρρέει και αποφάσισε να συνεργαστεί με τον Μπραντ Πιτ σε αυτή την ταινία ως μια λύση για να τον σώσει.

Εκείνη πίστευε ότι ένα τόσο μεγάλο πρότζεκτ θα τους έφερνε πιο κοντά, αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ.

«Γνωριστήκαμε δουλεύοντας μαζί και εργαστήκαμε πολύ καλά μαζί. Ηθελα να κάνουμε μαζί μια πιο σοβαρή δουλειά. Σκέφτηκα πως θα ήταν ένας καλός τρόπος για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η Αντζελίνα Τζολί σχολίασε επίσης πως εκείνη την περίοδο βρισκόταν σε μια δύσκολη φάση της ζωής της. Πέθανε η μητέρα της, έκανε την μαστεκτομή και είχε προβλήματα υγείας που έπρεπε να αντιμετωπίσει.

«Μετά την μαστεκτομή είχα το θέμα με τον καρκίνο στις ωοθήκες που έκανα επίσης εγχείριση και άλλα πράγματα που συνέβαιναν στη ζωή μου. Μάλλον έγραψα το έργο γιατί η συγγραφή είναι κάτι θεραπευτικό ή κάτι δύσκολο. Δεν ξέρω», αποκάλυψε για να συμπληρώσει λίγο αργότερα: «Μπορώ να πως με τον Μπραντ μάθαμε μερικά πράγματα. Αλλά υπήρχε ένα σφίξιμο, ενδεχομένως λόγω της κατάστασης που συνεχιζόταν και δεν ήταν λόγω της ταινίας. Ήταν κάτι που αντιμετωπίζαμε. Τα πράγματα συμβαίνουν για διάφορους λόγους».

«Χαίρομαι όμως που κάναμε μαζί αυτή την ταινία, γιατί ανακαλύψαμε πράγματα μαζί. Ο,τι κι αν ήταν ίσως δεν έλυσε συγκεκριμένα προβλήματα, αλλά εμείς καταφέραμε να επικοινωνήσουμε κάτι που έπρεπε να γίνει μεταξύ μας» κατέληξε η Τζολί.

Share.

About Author