Πότε και πού παντρεύονται Χάρι-Μέγκαν [video]

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο γάμος του πρίγκιπα της Μεγάλης Βρετανίας Χάρι με την Αμερικανίδα ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ θα τελεστεί το Μάιο στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

Η βασίλισσα Ελισάβετ παραχώρησε την άδειά της για να γίνει ο γάμος στο παρεκκλήσι. Το κόστος της τελετής θα το αναλάβει η βασιλική οικογένεια, διευκρινίζεται στην ανακοίνωση.

Η 36χρονη Μέγκαν θα βαπτιστεί προηγουμένως Αγγλικανή και θα υποβάλει αίτημα να της χορηγηθεί η βρετανική υπηκοότητα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Χάρι, τον Τζέισον Νάουφ. Μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία, που μπορεί να πάρει αρκετά χρόνια, θα διατηρήσει την αμερικανική υπηκοότητα.

Το ζευγάρι επέλεξε το Κάστρο του Ουίνδσορ γιατί έχει περάσει εκεί κάποιο διάστημα και “έχει ξεχωριστή θέση” στη ζωή τους, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος.

Η πρώην επίσημη εμφάνιση του πρίγκιπα και της Μέγκαν Μαρκλ μετά την ανακοίνωση των αρραβώνων τους θα γίνει την Παρασκευή στο Νότιγχαμ, όπου ο Χάρι έχει δύο υποχρεώσεις που σχετίζονται με το φιλανθρωπικό έργο του και αφορούν η μία το AIDS και η δεύτερη την παραβατικότητα των ανηλίκων.

Share.

About Author