Χρυσό μετάλλιο ευρεσιτεχνίας σε ελληνική εταιρεία για την αποτροπή ομίχλης!

by • 21/11/2017 • Breaking News, Mosaic, ΘΕΜΑ 4Comments Off on Χρυσό μετάλλιο ευρεσιτεχνίας σε ελληνική εταιρεία για την αποτροπή ομίχλης!125

Το χρυσό μετάλλιο ευρεσιτεχνίας απονεμήθηκε στην ελληνική εταιρεία Wind+Sol, κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης για Ιδέες, Εφευρέσεις και Νέα Προϊόντα «iENA», η οποία πραγματοποιήθηκε στη Νυρεμβέργη, 2 με 5 Νοεμβρίου.

Η εφεύρεση AIR-ANTIFOG από την ελληνική εταιρία Wind+Sol επιλέχθηκε και βραβεύτηκε με χρυσό μετάλλιο. Πρόκειται για τεχνολογία αποτροπής του φαινομένου της ομίχλης σε αεροδρόμια, αυτοκινητοδρόμους κτλ.

Στην iENA παρουσιάστηκαν περισσότερες από 800 εφευρέσεις και την επισκέφθηκαν επαγγελματίες από 31 χώρες. Καθημερινά, κατά τη διάρκεια της έκθεσης υπήρχε πρόγραμμα επί σκηνής, ενώ οργανώθηκε και τελετή απονομής για τις καλύτερες εφευρέσεις που κέρδισαν βραβεία από διεθνή κριτική επιτροπή εμπειρογνωμόνων.

Η iENA ανανέωσε το ραντεβού της με τους ενδιαφερόμενους για τον επόμενο χρόνο, 1 – 4 Νοεμβρίου 2018, στη Νυρεμβέργη.Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση που επιθυμεί να συμμετάσχει στην έκθεση μπορεί να επικοινωνεί με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο της έκθεσης στην Ελλάδα και Κύπρο.

 

Pin It

Comments are closed.