Η Μελάνια θάμπωσε και …πάντα! [εικόνες]

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το ζωολογικό κήπο του Πεκίνου επισκέφτηκε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, όπου εκεί περίμεναν να την δουν παιδιά του δημοτικού και να βγάλουν φωτογραφίες μαζί της. Ανάμεσα στους μαθητές περίμενε κι ένα πάντα, ο Γκου Γκου!

Συγκεκριμένα, η Μελάνια πήρε διάφορα μικρά δώρα από τα παιδάκια στον ζωολογικό κήπο, αλλά την ώρα που πήγε να φωτογραφηθεί μαζί τους, ένα πάντα αποφάσισε να μπει κι αυτό μέσα στο κάδρο.

Η Μελάνια μάλιστα είδε το σκανταλιάρικο πάντα, το οποίο εκείνη την ώρα έπαιρνε το γεύμα του και ρώτησε τους υπεύθυνους του ζωολογικού κήπου, οι οποίοι της είπαν πως το όνομά της στα Ιαπωνικά σημαίνει χαριτωμένο.

Πέρα από αυτό, η Μελάνια Τραμπ έκλεψε τις εντυπώσεις στο ζωολογικό κήπος, καθώς ήταν πολύ κεφάτη και χαμογελαστή. Η ίδια μάλιστα δεν χάλασε το χατίρι σε 12 παιδάκια που μαζεύτηκαν εκεί για να την δουν και τραγούδησε μαζί τους δύο τραγούδια, κουνώντας τα σημαιάκια των ΗΠΑ και της Κίνας.

«Σας ευχαριστώ πολύ» είπε η Μελάνια στα μικρά παιδιά και κατευθύνθηκε σε ένα μαγαζί με λούτρινα πάντα, όπου εκεί πήρε ένα και φωτογραφήθηκε μαζί του, λέγοντας «Ήταν υπέροχο που συνάντησα τον Gu Gu».

 

Share.

About Author