Άνοιξε ανυποψίαστος την πόρτα στους δολοφόνους του!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Νεκρός είναι ο ποινικολόγος Μιχάλης Ζαφειρόπουλος. Πρόκειται για τον γιο του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Επαμεινώνδα Ζαφειρόπουλου ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή το 2006.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο συνεργάτης του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, άνοιξε την πόρτα στους δολοφόνους, αφού χτύπησαν το κουδούνι, και οι οποίοι πρώτα τον απομόνωσαν και στη συνέχεια πυροβόλησαν δύο φορές στην κοιλιακή χώρα το θύμα, που διατηρούσε γραφείο στην οδό Ασκληπιού 154 στο κέντρο της Αθήνας.

Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος ασχολείτο με εγκλήματα του «λευκού κολάρου», δηλαδή οικονομικής φύσεως.

Οι δύο δράστες τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ και διέφυγαν από το σημείο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο δικηγόρος βρέθηκε από τους άνδρες της Αστυνομίας πυροβολημένος στην κοιλιά πεσμένος πάνω στο γραφείο του.

 

Το σκηνικό της δολοφονίας

Οι δύο δολοφόνοι χτύπησαν το κουδούνι –σύμφωνα με πληροφορίες- με την πρόφαση ότι ήταν πελάτες του δικηγορικού γραφείου. Ανέβηκαν στο γραφείο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και τον πυροβόλησαν δύο φορές στην κοιλιακή χώρα. Οι αστυνομικοί βρήκαν τον δικηγόρο νεκρό πάνω στο γραφείο του.

Οι δράστες φορούσαν κουκούλες και μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου εξαφανίστηκαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, τη στιγμή της δολοφονικής επίθεσης στο γραφείο του δικηγόρου βρισκόταν και ένας συνεργάτης του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ο οποίος ήταν αυτός που άνοιξε την πόρτα.

Στην οδό Ασκληπιού βρίσκεται ασθενοφόρο, με τους νοσοκόμους να αναμένουν την έλευση ιατροδικαστή.

Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος ήταν γιος του πρώην βουλευτή της ΝΔ Επαμεινώνδα Ζαφειρόπουλου και αδελφός του πρώην δημάρχου Χαλανδρίου Γρηγόρη Ζαφειρόπουλου.

Share.

About Author