Το You Tube κατέβασε το video με το “Νησί του σεξ”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στο διαφημιστικό βίντεο στο Youtube, γυναίκες με προκλητικά μαγιό χορεύουν γύρω από έναν άνδρα, ενώ γινόταν αναφορά ότι το ταξίδι είναι «drug friendly»

Μετά τον σάλο που προκάλεσε το διαφημιστικό βίντεο μιας εταιρίας από την Κολομβία που παρουσίαζε την προσφορά της, ήτοι μια «Εμπειρία στο Νησί του Σεξ», με δεκάδες γυναίκες και δωρεάν αλκοόλ, το Youtube «κατέβασε» το βίντεο.

Η τουριστική εταιρία Good Girls Company προσέφερε ένα «πακέτο διακοπών» που περιελάμβανε αεροπορικά εισιτήρια και μεταφορά με λιμουζίνα από το αεροδρόμιο σε ένα κότερο όπου περίμεναν εξήντα ιερόδουλες. Το «πακέτο» αφορούσε σε τριάντα άνδρες που θα μπορούσαν να καταβάλουν το αντίτιμο, για να περάσουν την «Εμπειρία στο Νησί του Σεξ».

Στο διαφημιστικό βίντεο στο Youtube, γυναίκες με προκλητικά μαγιό χορεύουν γύρω από έναν άνδρα, ενώ γινόταν αναφορά ότι το ταξίδι είναι «drug friendly» (δεν αποδοκιμάζει την χρήση να ναρκωτικών).
Η πορνεία στην Κολομβία είναι νόμιμη, διώκεται ωστόσο η μαστροπεία. Η συγκεκριμένη εταιρία συνεχίζει πάντως να προσφέρει ακόμα αυτό το πακέτο διακοπών» μέσω της ιστοσελίδας της.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Share.

About Author