Οργή της κόρης του Τομ Πέτι για ΜΜΕ που βιάστηκαν να ανακοινώσουν τον θάνατο του πατέρα της [εικόνα]

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης τα οποία βιάστηκαν να ανακοινώσουν τον θάνατο του σπουδαίου ρόκερ Τομ Πέτι τα έβαλε η κόρη του, με ένα οργισμένο μήνυμά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο 66χρονος μουσικός βρέθηκε αναίσθητος στο σπίτι του στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από καρδιακό επεισόδιο.

Κι ενώ η κατάσταση της υγείας του ήταν ήδη άσχημη, πολλές ιστοσελίδες βιάστηκαν περισσότερο από όσο έπρεπε και μην περιμένοντας το ιατρικό ανακοινωθέν, μετέδωσαν την είδηση του θανάτου. Ανάμεσα σε αυτά το CBS News, το Variety και η ιστοσελίδα του Rolling Stone.

Η βιασύνη των ΜΜΕ προκάλεσε την οργή της κόρης του μουσικού, η οποία επιτέθηκε στο Rolling Stone γράφοντας:
«@rollingstone ο πατέρας μου δεν είναι νεκρός αλλά το αναθεματισμένο περιοδικό σας είναι. Η γλίτσα σας είναι γεμάτη από φτηνιάρικες ειδησούλες. Βάζετε τους χειρότερους καλλιτέχνες στο εξώφυλλο σας και κάνετε μηδενική έρευνα στα άρθρα σας. Πώς τολμάτε να λέτε ότι ο πατέρας μου είναι νεκρός για να πουλήσετε;».

Παράλληλα, συνοδεύοντας την ανάρτησή της με μια φωτογραφία της από παλιό εξώφυλλο του περιοδικού που απεικονίζει τον πατέρα της έγραψε: «Αυτός είναι ο πατέρας μου, δεν είναι κάποιος διάσημος. Ένας καλλιτέχνης και ένας άνθρωπος».

Λίγο αργότερα πάντως, η ίδια η κόρη του καλλιτέχνη επιβεβαίωσε την είδηση του θανάτου κοινοποιώντας παράλληλα φωτογραφίες της ίδιας με τον μπαμπά της όταν ήταν ακόμη βρέφος.

 

Share.

About Author