Βανδή στην Παπαρίζου: “Μια μπουγάτσα δεν φάγαμε”! [εικόνες]

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ολοκλήρωσαν την καλοκαιρινή τους περιοδεία η Δέσποινα Βανδή και η Έλενα Παπαρίζου, με την τελευταία τους συναυλία να πραγματοποιείται στις Σέρρες.

Μετά το πέρας και της, η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε μια φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παραθέτοντας ένα μήνυμα για την αγαπημένη της Έλενα και τα όσα πέρασαν μαζί το καλοκαίρι που «έφυγε».

Φυσικά και δεν παραλείπει στο τέλος να την πειράξει, αφού σε προηγούμενο βίντεο που η Δέσποινα Βανδή της ανακοίνωνε ότι επόμενος και τελικός προορισμός τους για τελευταία συναυλία φέτος είναι οι Σέρρες, η Έλενα Παπαρίζου είχε αφοπλιστικά απαντήσει: «Α, ωραία, θα φάμε και μπουγάτσα», για να της πει τότε η καλή της φίλη πως «μόνο το φαγητό σκέφτεσαι»!

«Και κάπως έτσι χθες βράδυ τελειώσαμε την καλοκαιρινή μας περιοδεία! Ένα γεμάτο όμορφο καλοκαίρι ντυμένο με τραγούδια και μουσικές,ταξίδια βαλίτσες φίλους,όμορφα μέρη,καινούριες γνωριμίες καινούριους τόπους και ό,τι συνεπάγεται με αυτό! Και σε όλη αυτήν τη διαδρομή ήμασταν παρέα με την Έλενα! Σε ευχαριστώ Ελενάκι μου για αυτήν τη συνεργασία και για όλες τις όμορφες στιγμές που περάσαμε και γελάσαμε παρέα!Και να σου πω και κάτι; Στο τέλος τέλος μια μπουγάτσα δε φάγαμε!», ήταν το μήνυμα της Δέσποινας Βανδή.

To μήνυμα της Βανδή στην Παπαρίζου για το τέλος της καλοκαιρινής τους περιοδείας: «Μια μπουγάτσα δεν φάγαμε...» [εικόνα]

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Βανδή Παπαρίζου

 

Share.

About Author