Φλαμπουράρης: Επιτίθενται στον Στέλιο Παππά γιατί χαλάει σε κάποιους τη σούπα…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

«Ο Στέλιος Παππάς έχει σταθεί όρθιος στους αγώνες, στις εξορίες και στη ζωή. Προφανώς και δεν θα τον πτοήσουν τώρα οι αήθεις επιθέσεις», σχολιάζει, μεταξύ άλλων, ο Αλέκος Φλαμπουράρης, με αφορμή τις αντιδράσεις που προκάλεσε ο την η τοποθέτηση του πατέρα του υπ. Ψηφιακής Πολιτικής στην ηγεσία του ΟΑΣΘ.

Σύμφωνα με τον υπουργό Επικρατείας, «είναι προφανές ότι οι επιθέσεις που ήδη δέχεται, οφείλονται στο γεγονός ότι αρχίσει να… χαλάει σε κάποιους τη σούπα».

Αναλυτικά η σχετική δήλωσή του:

«Η επιλογή του Στέλιου Παππά για τη διοίκηση του ΟΑΣΘ είναι αμιγώς πολιτική. Πρόκειται για ένα πρόσωπο που διαθέτει την ανάλογη τεχνογνωσία και εμπειρία ούτως ώστε να τοποθετηθεί σε μια τέτοια θέση.

Έχοντας ασκήσει το επάγγελμα του οικονομολόγου για περισσότερα από 30 χρόνια και έχοντας διατελέσει κατά το παρελθόν πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για μια επιλογή μάχης, ενός αγωνιστή της Αριστεράς που για πάνω από 55 χρόνια βρίσκεται αδιαλείπτως στα κινήματα και παλεύει για μια καλύτερη κοινωνία.

Ένας τέτοιος άνθρωπος χρειάζεται να μπει στην “φωλιά” των φαύλων.

Είναι προφανές ότι οι επιθέσεις που ήδη δέχεται, οφείλονται στο γεγονός ότι αρχίσει να… χαλάει σε κάποιους τη σούπα. Ο Στέλιος Παππάς έχει σταθεί όρθιος στους αγώνες, στις εξορίες και στη ζωή.

Προφανώς και δεν θα τον πτοήσουν τώρα οι αήθεις επιθέσεις».

Share.

About Author