Έπεσαν οι υπογραφές για το “Ε”- Στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Έκλεισε το deal για την εξαγορά του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon από τον Ιβάν Σαββίδη καθώς έπεσαν οι υπογραφές στα συμβόλαια παραχώρησης των μετοχών του καναλιού που είχε ο Φίλιππος Βρυώνης.

Απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση εξαγοράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιβάν Σαββίδης θα έχει τον απόλυτο έλεγχο του καναλιού από την 1η Ιανουαρίου του 2018, όπως προβλέπει το σχετικό συμβόλαιο. Μέχρι τότε ο τηλεοπτικός σταθμός θα λειτουργεί με τα σημερινά δεδομένα. Το τίμημα ακούγεται ότι είναι 15 εκατ. ευρώ.

Όπως αποκαλύπτει το enimerosi24.gr, στις 3 τα ξημερώματα σήμερα το πρωί ολοκληρώθηκε και τυπικά η συμφωνία του Ιβάν Σαββίδη και του Φίλιππου Βρυώνη για την εξαγορά του τηλεοπτικού σταθμού «Εψιλον». Για την ακρίβεια τα δυο μέρη στις σκληρές διαπραγματεύσεις που κράτησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες εκπρoσώπησαν από τη μια πλευρά ο ίδιος ο Φ. Βρυώνης, ενώ τον ομογενή επιχειρηματία εκπροσώπησαν οι δυο στενοί του συνεργάτες εκ των οποίων ο ένας είναι δικηγόρος.
Σημειώνεται ότι οι συζητήσεις ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα και μεταξύ των δυο πλευρών είχε υπογραφεί μνημόνιο συνεργασίας… που κατέληξε στη σημερινή συμφωνία κατόπιν σκληρών διαπραγματεύσεων, όπως ήδη αναφέρθηκε.

Φήμες, πάντως, αναφέρουν πως η πλευρά Σαββίδη συνομιλεί με τον Λάμπτη Ταγματάρχη, πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ, για τη διεύθυνση του καναλιού, ενώ για το συγκρότημα του “Πήγασου” ενδέχεται να αναλάβει ρόλο-κλειδί πρώην διευθυντής εφημερίδας της Θεσσαλονίκης.

Share.

About Author