Οδηγοί την προσοχή σας: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή Υλίκης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Νέα Οδός ανακοινώνει την τροποποίηση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που είναι σε ισχύ από τις 3 Μαΐου στον αυτοκινητόδρομο ΑΘΕ στην περιοχή της λίμνης Υλίκης, με στόχο τη διενέργεια εργασιών κατασκευής του τμήματος Υλίκη– Κάστρο.

Η μεταβολή αφορά το ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Ειδικότερα από σήμερα έως και τις 24 Ιουλίου, η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται ως εξής:

Α) Από το 99ο χλμ. έως το 98ο χλμ. σε μια λωρίδα κυκλοφορίας στο υφιστάμενο ρεύμα προς Αθήνα.

Β) Από το 98ο χλμ. έως και το 97ο χλμ. πραγματοποιείται εκτροπή στο δεξιό κλάδο, δηλαδή στο υφιστάμενο ρεύμα προς Λαμία και η κυκλοφορία διεξάγεται και πάλι μέσω μιας λωρίδας. (αμφιδρόμηση των 2 ρευμάτων).

Γ) Από το 97ο χλμ. έως το 95ο χλμ. σε μια λωρίδα κυκλοφορίας, σε νέο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου (μελλοντικά θα εξυπηρετεί το ρεύμα προς Λαμία).

Δ) Στο 95ο χλμ. θα γίνεται επανείσοδος στο υφιστάμενο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου με κατεύθυνση προς Αθήνα το οποίο και διαθέτει 2 λωρίδες κυκλοφορίας και ΛΕΑ.

Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία και έως τη Δευτέρα 10 Ιουλίου, αμέσως μετά από τα Μετωπικά Διόδια Θήβας και συγκεκριμένα από το 93ο έως το 95ο χλμ., η κυκλοφορία διεξάγεται από μια λωρίδα κυκλοφορίας.

Στο 95,5ο χλμ. η κυκλοφορία διοχετεύεται σε μια λωρίδα στη δεξιά παράπλευρη οδό έως και το 97ο χλμ., όπου οι χρήστες επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο.

Από το 97ο χλμ. έως και το 98ο χλμ., η κυκλοφορία διεξάγεται και πάλι από μια λωρίδα καθώς βρίσκεται σε ισχύ αμφιδρόμηση για να εξυπηρετείται η κυκλοφορία προς Αθήνα.

Από το 98ο χλμ. και έπειτα αποκαθίστανται πλήρως οι κυκλοφοριακές συνθήκες και οι οδηγοί έχουν δυο λωρίδες κυκλοφορίας και ΛΕΑ στη διάθεσή τους ανά κατεύθυνση.

Share.

About Author

 • real.gr
 • enikos.gr

«Λέμε τι θέλουμε να κάνουμε για να το ξέρουν όλοι, τα κόμματα και οι αγορές. Αυτή την έννοια έχει η [...]

Καθώς η Ελλάδα υπερβαίνει κατά πολύ τους στόχους πρωτογενούς πλεονάσματος, δεν είναι επιτακτικώς απα [...]

Οι επενδυτές ανησυχούν για την ανεξαρτησία της κεντρικής τράπεζας μετά τις εκλογές του Ιουνίου. [...]

Την Δευτέρα θα στείλει η Ελληνική Ένωση Τραπεζών τις παρατηρήσεις-προτάσεις της στην ΤτΕ και το υπου [...]

Στα τελευταία επεισόδια του Survivor έχουμε δει τους παίκτες της ομάδας των Διασήμων να... [...]

Η αγαπημένη κωμωδία «Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης»των Αλέκου Σακελλάριου – Χρήστου Γιαννακόπουλου... [...]

Δύο άτομα ταυτοποιήθηκαν από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής ως οι δράστες της δ [...]

 • Sports

  • Σχετικα με εμας

   AnatropiNews

   Το anatropinews είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα με στόχο την συνεχή και έγκυρη ενημέρωση των επισκεπτών του. Μπορείτε να μας βρείτε στα μεγαλύτερα κοινωνικά δίκτυα:

  • Εφημεριδες

  • Η φωτογραφια της ημερας

  Copyright © 2017 anatropinews. Created by  sitedesign.gr