Μαθήματα …ελληνοτουρκικής φιλίας από τον Τούρκο παραγωγό του Survivor- “Πρέσβης” ο Σπαλιάρας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ελληνες και Τούρκοι παρουσιάστηκαν από τους δύο παρουσιαστές του Survivor, αλλά για τον Γιάννη Σπαλιάρα υπήρχε… σπέσιαλ παρουσίαση.

Ο Acun Ilicali δεν θα μπορούσε να παρουσιάσει απλά στην ομάδα των Τούρκων τον Γιάννη Σπαλιάρα, όταν έκανε τις συστάσεις για την ελληνική ομάδα. Έτσι, ο Γιάννης Σπαλιάρας έγινε ο …Έλληνας Καζανόβας για την Τουρκία.

Ο Τούρκος καναλάρχης και παραγωγός του Survivor, τον οποίο οι φήμες θέλουν να βρίσκεται κοντά σε συνολική συμφωνία με τον Γιάννη Αλαφούζο για τη μετάδοση δικών του παραγωγών από τον Σκάϊ, παρέδωσε…φθηνά μαθήματα ελληνοτουρκικής φιλίας.

Ο άνθρωπος που μέχρι πριν μερικούς μήνες εμφανιζόταν και από σχολιαστές του Σκάϊ ως φίλος του Ερντογάν και  “πορθητής” της ελληνικής τηλεόρασης  μέσω του διαγωνισμού που επιδίωκε να κάνει η κυβέρνηση, εμφανίζεται τώρα στο σώου που βλέπουν 2.5 εκατ. Έλληνες σε σεμινάριο κατευναστικής…διπλωματίας.

“Πρέσβης” της ελληνοτουρκικής φιλίας αναδείχθηκε ο Γιάννης Σπαλιάρας.

«Από την άλλη ο Σπαλιάρας είναι πολύ δημοφιλής στην Ελλάδα. Είναι ο Έλληνας Καζανόβας. Σπαλιάρα δίνω πληροφορίες για σένα. Πρέπει να σε παρουσιάσω στους φίλους μου. Θες να πεις κάτι Σπαλιάρα;» ανέφερε συγκεκριμένα ο Acun Ilicali λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας του Survivor ανάμεσα στην Ελλάδα και στην Τουρκία.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας αφού ευχαρίστησε τον Τούρκο παραγωγό και χαμογέλασε για την πλασάρισμα του… αρκέστηκε να χαιρετήσει τα κορίτσια των Τούρκων: «Χαιρετώ τα κορίτσια», είπε προκαλώντας τα γέλια των συμπαικτών του.

 

Share.

About Author