Πως το κοινό έδιωξε την Λάουρα Νάργες από το Survivor[video]

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η αγωνιστική ανυπαρξία της Λάουρας Νάργες σε ένα παιχνίδι, που απαιτεί κανονικά αυξημένες αθλητικές ικανότητες, οδήγησε το τηλεοπτικό κοινό να αδιαφορήσει για την συνεισφορά της ξανθιάς παρουσιάστριας στην κωμική πλευρά του Survivor και να της δείξει την πόρτα της εξόδου!

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, αποτέλεσε παράλληλα μεγάλη έκπληξη, καθώς πολλοί περίμεναν ότι από το παιχνίδι θα αποχωρούσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, επειδή είχε διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στη λεγόμενη «κλίκα Χανταμπάκη», η οποία πλέον έχει αποδεκατιστεί – νωρίτερα είχαν αποχωρήσει ο ίδιος ο Χανταμπάκης και ο Χούτος.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ψηφοφορία είχε όλα τα στοιχεία του θρίλερ, αφού και οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση βρέθηκαν σχετικά κοντά σε ποσοστά αποδοχής από το τηλεοπτικό κοινό. Όλοι τους κινήθηκαν μεταξύ των ποσοστών 20% και 30%! Οι άνδρες (Κοκκινάκης και Μπο) πήγαν προς το 30% και έδειξαν να απολαμβάνουν ιδιαίτερη αποδοχή από το κοινό.

Η Λάουρα αιφνιδιάστηκε από την ανακοίνωση που ξεστόμισε ξερά και άσπλαχνα ο Σάκης Τανιμανίδης.

Πάντως έμεινε ψύχραιμη και δήλωσε χαρούμενη για την εμπειρία. Το περίεργo είναι ότι η Βαλαβάνη δεν άντεξε την εξέλιξη αυτή και ξέσπασε σε κλάματα.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Share.

About Author