Απάτη στο facebook με “δώρο” 3 Audi RS7- Προειδοποιεί η εταιρεία

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Προφανώς και πρόκειται για τεράστια απάτη ο κατά τα άλλα «αληθοφανής» διαγωνισμός που «τρέχει» στο Facebook τις τελευταίες ημέρες με έπαθλο 3 αυτοκίνητα AUID RS7!

Ο διαγωνισμός «τρέχει» σε μια σελίδα με την επωνυμία Audi Ελλάδα. Με ένα κλικ κάποιος μπορεί να διαπιστώσει πως δεν πρόκειται για την επίσημη σελίδα της αυτοκινητοβιομηχανίας στην Ελλάδα.

Όπως γράφει το ellinikahoeaxes.gr πρόκειται για απάτη like farming και εγγραφής χρηστών σε υπηρεσίες SMS υψηλής χρέωσης.

Είναι προφανές πως όσα like και share και αν κάνετε, δε πρόκειται να κερδίσετε Audi!

Μάλιστα, η Audi Hellas εξέδωσε ανακοίνωση για την απάτη αυτή.

Ανακοίνωση:

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αυτή τη στιγμή εμφανίζεται στο διαδίκτυο ψεύτικος λογαριασμός της Εταιρείας, με παράνομη και παραπλανητική χρήση σημάτων, επωνυμίας, φωτογραφιών και λοιπών στοιχείων, ο οποίος επιπλέον διενεργεί και παραπλανητικό διαγωνισμό με έπαθλο 3 AUDI RS7.
Ο εν λόγω λογαριασμός και ο διενεργούμενος από αυτόν διαγωνισμός ουδεμία σχέση, έγκριση ή σχετική εξουσιοδότηση ή οιαδήποτε άδεια έχει με την εταιρεία μας Kosmocar S.A.
Επιφυλασσόμενοι ρητώς παντός νομίμου δικαιώματός μας για οποιαδήποτε ζημία ήθελε τυχόν υποστεί η εταιρεία μας εξαιτίας αυτών των παράνομων και παραπλανητικών ενεργειών, εφιστούμε την προσοχή σας να μην ακολουθήσετε οποιοδήποτε σύνδεσμο σας προτείνουν ή να προβείτε σε οιαδήποτε ενέργεια σας προτείνουν ή να μοιραστείτε το συγκεκριμένο σύνδεσμο με φίλους σας.
Για την επίσημη ενημέρωση σας παρακαλούμε όπως παρακολουθείτε τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας της εταιρείας μας στο www.audi.gr και στα social media στο facebook το https://www.facebook.com/audihellas, στο twitter το https://twitter.com/AudiHellas και στο youtube https://www.youtube.com/user/AudiHellas.

 

Share.

About Author