Ηχηρή παρέμβαση Π. Οικονόμου: “Βενιζέλος τέλος”!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Υπό τον τίτλο “Βενιζέλος τέλος!” ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών και σημαίνον στέλεχος του ΠΑΣΟΚ κ. Παντελής Οικονόμου παρενέβη με άρθρο του βάλλοντας ευθέως κατά των επιλογών της σημερινής ηγεσίας του κόμματος. Ο κ. Οικονόμου που εδώ και καιρό διακηρρύσει πως “δεν είναι Ελιά αλλά ΠΑΣΟΚ” και κινείται σε πορεία συγκλίνουσα με τις θέσεις του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, ζητά εμμέσως πλην σαφώς την αλλαγή της ηγεσίας και των κομματικών οργάνων.

Ολόκληρο το άρθρο εχει ως εξής:

Οι χθεσινές ανακοινώσεις Βενιζέλου είναι αποκαλυπτικές. Μετά την αποχή του ΠΑΣΟΚ από τις ευρωεκλογές, καταργήθηκε και το ανώτατο όργανο του Κινήματος, το Συνέδριο του. Οι αντιδημοκρατικές αυτές μεθοδεύσεις επιβάλλουν σε κάθε δημοκράτη να αντισταθεί ώστε να τις ακυρώσει. Χωρίς περιστροφές και δεύτερες σκέψεις.

Ιδιαιτέρως όσοι και όσες ανάμεσά μας, ζήσαμε πριν 40 χρόνια την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ και συμπράξαμε, χωρίς ταλαντεύσεις, στη πορεία του που άλλαξε τη ζωή στη πατρίδα μας προς το καλύτερο, έχουμε μπροστά μας συγκεκριμένες ευθύνες τις οποίες και αναλαμβάνουμε. Η σημερινή κατάσταση της περιορισμένης εθνικής κυριαρχίας, της δημοκρατίας υπό απειλή, της πολιτικής σε ομηρεία κύκλων συμφερόντων δεν πάει άλλο.

Είναι η ώρα της εκκίνησης ώστε η παράταξη να αποκτήσει ξανά αξιόπιστη κομματική έκφραση. Να αποτελέσει τον καταλύτη στη λύση του ελληνικού ζητήματος. Από τη κεντρική της θέση, να ξαναγίνει για τον πολίτη πρώτη επιλογή. Θα προχωρήσουμε και θα πετύχουμε.

Share.

About Author

Leave A Reply