Το απίστευτο! Γερμανία- Βραζιλία:7-1

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ οι Γερμανοί – Μίλερ στο 11′, Κλόζε στο 23′, Κρόος στο 24′ και στο 26′, Κεντίρα στο 29′, Μίλερ (ξανά) στο 69′, Σούρλε στο 79′ σε ένα ταπεινωτικό παιχνίδι για τη Βραζιλία – Το γκολ της… τιμής (;) στο 90′ ο Όσκαρ – Σείστηκε από τις αποδοκιμασίες για τους παίκτες της Βραζιλίας το Μινεϊράο – Καταχειροκροτήθηκαν οι Γερμανοί

Ποια Βραζιλία; Η Γερμανία! Αυτή είναι η πρωταγωνίστρια μέχρι στιγμής μέσα στο στάδιο Μινεϊράο κάνονατς 60.000 οπαδούς της Σελεσάο να κλαίνε. Κυριολεκτικά. Πώς να κάνουν διαφορετικά όμως βλέποντας τους παίκτες της ομάδας τους να διασύρονται από τα «πάντσερ» που προηγούνται από το πρώτο ημίχρονο με 5-0; Κάθε επίθεση και γκολ.

Οι Βραζιλιάνοι που δέχτηκαν το πρώτο γκολ στο 11′ σάστισαν, με αποτέλεσμα οι κυνικοί Γερμανοί να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία και να πετύχουν άλλα τέσσερα γκολ σε διάστημα 6 λεπτών! Κλόζε στο 23′, Κρόος στο 24′ και στο 26′, Κεντίρα στο 29′, Μίλερ (ξανά) στο 69′, Σούρλε στο 79′ έκαναν πάρτι απέναντι στην αεράμυνα των Βραζιλιάνων ρίχνοντας τους στο καναβάτσο. Όπως φαίνεται τελικά, η απουσία του Τιάγκο Σίλβα αποδεικνύεται πολύ πιο σημαντική από αυτή του Νεϊμάρ… Το μόνο που κατάφεραν οι «καριόκας», αν μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι, ήταν να μειώσουν στο 90′ με τον Όσκαρ.

Share.

About Author