Φήμες για μυστική συνάντηση Καραμανλή-Τσίπρα αναστατώνουν τo πολιτικό σκηνικό

by • 31/01/2014 • Breaking News, Mosaic, ΠΟΛΙΤΙΚΗComments (0)416

Μια είδηση που έχει προκαλέσει σάλο και ποικίλα σχόλια στη ΝΔ -και όχι μόνο-, αποκαλύπτει το περιοδικό Επίκαιρα σχετικά με μια μυστική συνάντηση του πρώην Πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή με τον Αλέξη Τσίπρα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι δύο άντρες συναντήθηκαν πριν το τέλος του 2013 στο διαμέρισμα του κ. Καραμανλή, στον Λυκαβητό, και μάλιστα με πρωτοβουλία του ιδίου, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, το οποίο και οι δύο πλευρές δεν το επιβεβαιώνουν φυσικά -και μέσω κύκλων το διαψεύδουν-, ο κ. Καραμανλής εξέφρασε στον κ. Τσίπρα την έντονη ανησυχία του για την πορεία της χώρας, με αφορμή τις εξελίξεις στην Ευρώπη.

Το πολιτικό συμπέρασμα είναι πως ο πρώην πρωθυπουργός δεν φαίνεται έτοιμος να αποστρατευτεί πολιτικά και δείχνει να θέλει να διαδραματίσει ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις.

Ας σημειωθεί ότι παράγοντες του Μεγάρου Μαξίμου φοβούνται ότι βουλευτές που πρόσκεινται στον πρώην Πρωθυπουργό προκρίνουν μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ σε δεύτερο ρόλο. Ορισμένοι επικαλούνται μάλιστα μια παλαιότερη ρήση του Κώστα Καραμανλή που είχε διαρρεύσει «Εγώ τον πάω τον Τσίπρα», χωρίς ποτέ να διαψευσθεί από τον ίδιο.

Pin It

Leave a Reply

Your email address will not be published.